Slika je simbolična.
Športna akademija Proelium ponuja pomoč športnikom, ki si želijo napredovati, a nimajo dovolj finančnih zmožnosti. Celotni strošek akademije bodo pokrili trem kandidatom, ki bodo pokazali največjo željo za napredovanje.

Športna akademija Proelium se začne 1. maj 2021 in traja do 31. december 2021. S športno akademijo hočejo pomagati športnikom, ki nimajo finančnih zmožnosti. Izbrali bodo tri kandidate, da se pridružijo njihovi akademiji.

»Tudi letos bomo v naši agenciji tesno sodelovali s športno akademijo. Letos smo se odločili, da v agenciji najmanj trem športnikom pokrijemo strošek akademije. S tem si želimo, da damo možnost, da se akademiji priključijo prav vsi športniki. Ne glede na to, od kod prihajajo in v kateri športni panogi so. Želimo si videti samo njihovo iskrico v očeh. Iskrico, da bi se radi tudi v prihodnje ukvarjali s športom,« je pojasnil direktor Športne agencije Proelium Jan Ternjak.

Možnost športne štipendije

Vsem športnikom akademije hočejo zagotoviti tudi športno štipendijo, zato bodo z društvom UPornik podrobno spremljali kandidate. Poudarjajo, da je najbolj pomemben trud, volja in predvsem želja. V kolikor bo kdo izpolnjeval pogoje, bo prejel v prihodnjem letu še športno štipendijo.

Prednost bodo imeli športniki, ki imajo doma starša samohranilca ali starša, ki ni zaposlen. Pri prijavi je treba napisati krajšo predstavitev vaše družinske socialne stiske in zapisati, s katerim športom se ukvarjate ter osnovne podatke o športu. Več informacij o razpisu lahko najdete na spletni strani Proelium.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice