Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Vodja čokoladne vasice 

Na obrežju reke Drave, sredi naravnega parka Natura 2000, je vrata odprl luksuzni glamping resort Chocolate village by the river, kjer razvajajo goste s čokolado na vsakem koraku. Si želite delati v tem raju za vse čokoholike?

K sodelovanju vabijo osebo, ki bo prevzela vodenje čokoladne vasice. Iščejo človeka, ki mu je organizacija dela pisana na kožo, se dobro znajde tudi v stresnih situacijah, ima občutek za delo z ljudmi, mu je pomembno, da preseže pričakovanja gostov, opazi vse detajle, ki lahko le skupaj tvorijo perfektno celoto, je oseba, ki ji je pomembno, da je celotna storitev na vrhunskem nivoju, je predana delu in rada ustvarja kreativne zgodbe
ima podjetniško razmišljanje ... Več tukaj.

CNC programer v okolici Ptuja

Si želiš nadgrajevati svoje znanja in imeti možnost napredovanja? Pridruži se podjetju, ki te bo cenilo. Inovativno in sodobno podjetje iz okolice Ptuja išče izkušenega CNC programerja. Prepričaj jih s svojo predstavitvijo, več informacij tukaj.

Upravljalec v polnilnici pijač Laško

V družbi Pivovarna Laško Union iščejo upravljalca v polnilnici pijač. Za opravljanje del delovnega mesta zahtevajo četrto raven izobrazbe, zaželena je tehnična smer, in osnovno znanje angleščine. Podrobnosti tukaj.

Samostojni analitik na področju tržnih in likvidnostnih tveganj

NLB Skupina išče motivirano osebo, ki bo pomagala soustvarjati zgodbo največje bančne in finančne skupine v Sloveniji in Jugovzhodni Evropi. Delo zajema upravljanje likvidnostnega tveganja, ki vključuje poznavanje in spremljanje regulative, izdelavo različnih poročil, pripravo politik in drugih internih dokumentov, postavljanje limitnega sistema, razvoj novih pristopov in metodlogij za upravljanje likvidnostnega tveganja.

Svetovalec pri prodaji 

Bauhaus v ekipo vabi novega sodelavca za delovno mesto svetovalec pri prodaji - sprejem in obdelava spletnih naročil v poslovalnici v Mariboru.

Strokovni sodelavec na občini Ljutomer

Na ljutomerski občini iščejo strokovno osebo z visokošolsko izobrazbo, ki bo izvajala operativne naloge iniciative za ustanovitev zadruge. Več tukaj.

Delovodja

Okrepitve na področju delovodje iščejo v Panviti, kjer potrebujejo osebo, ki bo organizirala in kontrolirala delovni proces v proizvodnji krmil.

Receptor oziroma upravljalec aparthotela in apartmajev

Če poznate Moravske Toplice z okolico in imate radi delo z ljudmi, potem se lahko zaposlite kot oseba odgovorna za upravljanje aparthotela v Moravsih Toplicah. Zaposlitev je za skrajšani delovni čas.

Skladiščni referent 

V Ljutomeru iščejo osebo za administrativna dela v mešalnici krmil. Delo obsega prevzem in kontrolo blaga ter vozil in ostala administrativna dela. Več.

Komercialist na terenu

Se spoznate na vina in ste radi v gibanju? Potem je delo komercialista na terenu v podjetju Evino prava izbira za vas. Obljubljajo več kot 20.000 evrov letnega zaslužka.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice