Foto: PGD Gornja Radgona
Člani Prostovoljnega gasilskega društva Gornja Radgona so bili v sredo povabljeni k svojim avstrijskim sosedom v Bad Radkersburg na prevzem novega vozila. Vendar so jim udeležbo na dogodku preprečili mejni vojaki, so zapisali.

V zapisu na svojem Facebook profilu so se člani prostovoljnega gasilskega društva opravičili avstrijskim kolegom, da niso mogli biti prisotni na tako pomembnem dogodku, kot je prihod novega gasilskega vozila v društvo.

»Mejni vojak nas kljub vsemu, da smo bili z gasilskim vozilom - dve osebi, v gasilski uniformi in z izpolnjeno prijavo, kjer piše, da so humanitarna društva izjema za prehod meje, spustil preko meje, so še zapisali na Facebooku,« so zapisali radgonski gasilci.

Avstrijskim kolegom so sicer zaželeli še veliko veselja ob novi pridobitvi in naj jim prepotrebno vozilo služi dolga leta, in naj jih vedno varne in zdrave pripelje iz intervencije.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Roparji u maskah (nepreverjen)

kurir/crna-hronika/3677235/za-manje-od-minut-ukrao-70-za-manje-od-minut-ukrao-70-guci-tasni-tasni-srbin-uhapsen-u-italiji-godinu-dana-nakon-kradje

Zikollino (nepreverjen)

glej ga zlomka
v času karantene
ko korona hara po celem svetu
bi ga ovi dečki šli srati po svejti
Čist prav da jih Avstrijci niso čez spistili

In reply to by Roparji u maskah (nepreverjen)

Toporišič (nepreverjen)

Koga ali česa niso spustili čez mejo?
Prostovoljnih gasilcev...

perko36 (nepreverjen)

idioti še prepisati ne veste in to najbolj pomemben del, da jih NISO pustili prek.

fuknjena komunistka (nepreverjen)

po mojem so pa mislili da gredo odklopiti akomolatur
pa jih zato niso pustili čez

Zikollino (nepreverjen)

Pazi, pazi ... celo v gasilskem vozilu, dva (2) potencialno zadeta gasilca ... pa kaj se grejo ti nemški cigani (Avstrijci) ???

Starejše novice