Marprom ljubitelje belih strmin obvešča o začetku nočne smuke na Mariborskem Pohorju, ki ga pripravljajo to soboto.

Na Mariborskem Pohorju je napočil čas tudi za začetek nočne smuke. Marprom smučarje prvič to sezono vabi na najbolj znano osvetljeno pohorsko strmino to soboto, 30. januarja. 

Nočna smuka bo na razpolago izključno na Snežnem stadionu med 17.30 in 20.30, ko bo obratovala sedežnica Radvanje. Za najmlajše bo med nočno smuko deloval še trak Arena v izteku Snežnega stadiona. Sankanje takrat ne bo dovoljeno.

Po uvodni sobotni nočni smuki bo ta na Snežnem stadionu potekala vsak dan od torka do sobote.

Smučarjem bodo tako po dnevni smuki ponudili še nočno rekreacijo na snegu, da nadoknadijo nekaj izgubljenih dni v prvem delu zimske sezone. Pri tem obiskovalce opozarjajo, da v nočnem času na smučišču veljajo isti zaščitni ukrepi kot podnevi.

Za triurno nočno smuko so pripravili dve ceni vozovnic – 20 evrov za odrasle in 15 za otroke ter mladino. Vozovnice bo moč kupiti na blagajni pred vstopom na sedežnico Radvanje, ki bo odprta od 17.15 do 20. ure. Uporaba otroškega traku Arena bo stala pet  evrov na osebo. 

Sezonske smučarske vozovnice veljajo tudi za nočno smuko. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Lahko bi bila ze v cetrtek.Dokler so pogoji je pac treba izkoristit in pozabit dosedanje urnike in navade.Se treba prilagodit.Maja zagotovo ne bo snega

Grof (nepreverjen)

Smučanje bo omogoceno po abecednem redu .

Starejše novice