V primerjavi z dnevom prej smo ponovno zabeležili rast okužb, več je bilo tudi opravljenih testiranj.

V Sloveniji smo včeraj zabeležili 14 novih okužb s koronavirusom. Covid-19 Sledilnik razkriva, kje.

Na območju Podravja je bila včeraj ena nova okužba v občini Majšperk. Nove okužbe so ob tem zabeležili še v devetih občinah. V občini Bloke štirje trije novi primeri, v Ljubljani in Rogaški Slatini pa po dva nova primera. En nov primer beležijo v občinah Hrastnik, Postojna, Jesenice, Celje, Hrpelje - Kozina in Železniki.

V štirinajstih podravskih občinah se uspešno izogibajo koronavirusu

Glede na podetke Covid-19 sledilnika je trenutno v Podravju aktivnih pet primerov. V Mestni občini Maribor, kjer so doslej skupno potrdili 55 okužb, je trenutno je le še en aktiven primer okužbe s koronavirusom.

En aktiven primer beležijo tudi v občini Cerkvenjak in Majšperk, dva pa v občini Slovenska Bistrica.

Nobenega primera okužbe v tem času niso zabeležili v štirinajstih podravskih občinah. To so občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Trnovska vas, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Juršinci, Dornava, Gorišnica, Zavrč, Cirkulane, Videm, Podlehnik, Makole in Poljčane. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Danvid (nepreverjen)

Uuuuu. Strasen virus. Vsega skupaj jih ni umrlo 100 od covid v Slo. To je prehlad, kot bi šteli kdo ima gripo ali prehlad. Ha, ha, ta covid je res strašen noče in noče morit, kajne.

Starejše novice