Sinoči je na vrtu Hiše OZ potekala tradicionalna podelitev jubilejnih nagrad Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor.

V Območni obrtno-podjetniški zbornici Maribor so s tradicionalno podelitvijo jubilejnih nagrad članom omogočili, da so proslavili svoje uspehe, hkrati pa so jim ponudili priložnost za varno druženje in izmenjavo mnenj, izkušenj, ki je sicer skorajda ni.

Predsednik Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor Aleš Pulko je v govoru dejal: »Spomladi smo govorili, da najhujša kriza šele prihaja, da se bomo v njej našli najkasneje oktobra. Danes, na pragu oktobra vemo, da krize še dolgo ne bo konec. Tisto, kar je najbolj pomembno, pa je, da smo si v tega pol leta dokazali, da znamo, da zmoremo, da smo inovativni, vztrajni, trmasti, pa tudi, da je v slogi moč. Skupaj smo dosegli pomembne spremembe in premike pri oblikovanju državnih pomoči in na tem področju bomo zelo aktivni in nepopustljivi še naprej.«

Podelitev priznanj je prejšnja leta tradicionalno potekala v mesecu decembru. Zaradi pandemije koronavirusa so se odločili za spremembo termina.

Septembrski termin še omogoča, da so prireditev lahko izvedli na prostem, varno za vse udeležence in glede na pozitivne odzive prisotnih bodo, kot pravijo, gotovo prostor pred tamkajšnjo stavbo tudi v prihodnje večkrat koristili za organizacijo različnih dogodkov.

Poleg neposredne pomoči v obliki informacij in servisa Območna obrtno-podjetniška zbornica Maribor jemlje za poslanstvo tudi opogumljanje članov in spodbujanje pozitivne naravnanosti

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice