Klub mariborskih študentov bo v sklopu projekta Evropsko mesto športa, 25. septembra ob 17. uri, na Trgu Leona Štuklja, organiziral Pune ftrgane igre, ki so namenjene vsem občanom Maribora, da se preizkusijo v različnih team building igrah.

Iztekajo se še zadnji topli dnevi in prav je, da jih izkoristite v dobri družbi. V ta namen, v sklopu projekta Evropsko mesto športa, Klub mariborskih študentov organizira Pune ftrgane igre, ki so namenjene vsem občanom Maribora, ki si želijo odložiti svoje mobilne naprave in se na zabaven ter nekoliko drugačen način podružiti z ostalimi. 

Na različnih postajah se bodo odvijale team building igre

Dogodek se bo odvijal 25. septembra ob 17. uri, na Trgu Leona Štuklja, kjer bodo postavljene različne postaje, na katerih se bodo odvijale team building igre – športne, koordinacijske in miselne igre, ki bodo od tekmovalcev zahtevale odlično sodelovanje in veliko dobre volje. 

Udeležba je brezplačna, vendar se je na dogodek potrebno prijaviti do 20. septembra. Dogodek poteka v sodelovanju z Mestna občina Maribor in Športna zveza Maribor v času Evropskega tedna športa v sklopu projekta Evropsko mesto športa.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice