Magna Steyr: DA ali NE? Skoraj 3000 ljudi je v manj kot dveh urah glasovalo za prihod avtomobilskega giganta v občino Hoče - Slivnica.

Na eni strani varstvo okolja, kmetijska zemljišča in zdaj še vložena pobuda za ustavno presojo zakona o zagotavljanju pogojev za izvedbo strateške investicije, na drugi pa brezposelni Štajerci, ki so z napovedanim prihodom avtomobilskega velikana dobili upanje po novih delovnih mestih v regiji. 

Medtem ko Štajerska gospodarska zbornica z zbiranjem podpisov podpore investiciji Magne v občini Hoče - Slivnica poziva k prihodu avtomobilskega giganta, smo regiji na družbenih omrežjih zastavili enostavno vprašanje. 

Magna Steyr: DA ali NE?

Bralce Mariborinfo smo na Facebook strani Mariborinfo torej vprašali, ali si želijo investitorja v obliki Magne Steyr ali ne? To je rezultat.

V anketi v živo je na Facebook strani Mariborinfo v manj kot dveh urah glasovalo kar 3028 bralcev, od tega jih prihod Magne pozdravlja 2886 ljudi. Le peščica, 142 sodelujočih v anketi oziroma manj kot 5 odstotkov vprašanih,  jih je prihodu avtomobilskega giganta reklo ne.

Kaj pa menite vi?

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice