Učenci osnovnih šol bodo tudi prihodnji teden imeli počitnice, je za TV Slovenija napovedal vladni govorec Jelko Kacin.

Aktivnosti v srednjih šolah in visokošolskih zavodih bodo potekale na daljavo, vrtci pa bodo še naprej delovali omejeno. V veljavi ostajajo tudi vse omejitve gibanja, je še dodal.

Učenci imajo ta teden jesenske počitnice, zaradi epidemioloških razmer v državi pa jih bodo podaljšali še za en teden, s čimer želijo omejiti stike ter s tem možnost prenašanja virusa, še poroča TV Slovenija.

Sicer pa je v svojem slogu, preko Twitterja, podaljšanje ukrepov za teden dni sinoči napovedal premier Janez Janša. Podrobnosti sinočnjih sklepov vlade bodo pristojni ministri predstavili danes dopoldne na novinarski konferenci.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Koncajte (nepreverjen)

Glavne žrtve te epidemije so otroci. Z njimi se veš čas igrajo in ni jim mar, da obstajajo v ozadju. Ne samo, da so otroci pogosto lačni in ubogi, sedaj jim jemljejo še izobrazbo. Želijo še več novih ovc???razvite države tega ne počnejo, virus bo šel, a posledice bodo ostale. Bolj pomembno je, da imamo urejene in obiskane grobove, ne pa osnovna pravica otrok. In potem so za vse krivi t.i. vplivnega. Če so res tako vplivni bi morali v vlado, saj ta pravi, da je ne ubogajo, pa čeprav nam zuga in zapoveduje na vseh medijih, teh t.i.skodljivih pa večina niti ne bere in ne ve zanje. A najlažje je uničiti vse in obtoževati druge.

Starejše novice