Večinoma bo oblačno, ponekod bo deževalo. Jutri se bo meja sneženja spustila do 500 metrov, čez vikend pa naj bi tudi Maribor dočakal sneg.

Danes lahko pričakujemo pretežno oblačno vreme. Pri nas bo možna tudi kakšna kaplja dežja. Temperature se bodo čez dan gibale od 2 do 7 stopinj Celzija. 

Jutri bo prav tako oblačno, v vzhodnih krajih bo občasno tudi rahlo deževalo. Meja sneženja bo na okoli 500 metrov nadmorske višine. Najnižje jutranje temperature bodo med 0 in 4 stopinj Celzija. Čez dan lahko pričakujemo temperature od 1 do največ 6 stopinj Celzija.

Kako bo čez vikend?

Tudi čez vikend bo povečini oblačno. Predvsem v vzhodnih krajih bodo občasno manjše padavine. V soboto bo po nižinah rahlo deževalo, v nedeljo pa rahlo snežilo, napovedujejo državni meteorologi. Medtem pa nekatere vremenske napovedi kažejo možnost obilnega sneženja za severne predele Slovenije, tudi Maribor, v noči na soboto.

Za točne napovedi je sicer še prerano, saj gre v teh primerih pogosto za majhne razlike v tem, ali bo v določenem kraju deževalo ali snežilo. Zna se pa zgoditi, da bo Maribor že ta vikend v zimskem oklepu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice