Ponovno smo preverili ponudbo delovnih mest, ki jih kljub dopustniškem času kar mrgoli. 

Ponovno smo prebrskali spletna portala za zaposlovanje in ugotovili, da se išče veliko administratorjev, delavcev avtomehaničnih delavnic, kuharjev, slaščičarjev, natakarjev, medicinskih sester in raznoraznih delavcev. In če niste na oddihu ter potrebujete službo, preverite naslednjo ponudbo.

Ste vzgojitelj oziroma vzgojiteljica s tremi leti izkušenj?

V dijaškem domu Vzgojno-izobraževalnega zavoda Antona Martina Slomška Maribor iščejo vzgojitelja oziroma vzgojiteljico, ki ima tri leta delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. Potencialni kandidat mora imeti opravljeno visokošolsko izobrazbo 2. stopnje oziroma visokošolsko univerzitetno (prejšnjo) izobrazbo.

Gre za delo, ki bi ga opravljal_a določen delovni čas do vrnitve delavca iz bolniškega staleža. Prijavo naj kandidati pošljejo po e-pošti, in sicer do 2. avgusta.

Ste tehnični ekspert?

A1 išče v Mariboru tehničnega eksperta, ki bo po telefonu svetoval in pomagal strankam v primeru tehničnih vprašanj, reševal in zaključeval pisne zahtevke, opravljal postopke in diagnosticiral težave ter posredoval pri manj kompleksnih incidentih. 

Od kandidatov pričakujejo IV. in V. stopnjo izobrazbe tehnične smeri ali drugo ustrezno izobrazbo, poznavanje IP sistemov in področja telekomunikacij, obvladovanje telefonske komunikacije, MS Office, vozniško dovoljenje B kategorije in znanje angleškega jezika.

Za to ponujajo delovno razmerje za določen čas enega leta s poskusno dobo treh mesecev in večizmenski delovnik.

Zainteresirani naj do vključno 20. julija pošljejo pisno prijavo z navedbo delovnega mesta in življenjepis na [email protected].

Računovodskih sposobnosti?

Računovodska družba Nucleus Plus išče v poslovni enoti Maribor ali Ljubljana referenta za obračun plač, ki bi imel ustrezno ekonomsko izobrazbo, aktivno znanje angleščine ali nemščine, vsaj tri leta delovnih izkušenj na enakem delovnem mestu in poznavanje kadrovske zakonodaje. 

Ustreznemu kandidatu ponujajo dopoldansko delo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Prijavo z življenjepisom in opisom delovnih izkušenj je treba poslati na elektronski naslov ali po pošti.

Magna ponovno išče sodelavce!

Tokrat potrebuje strokovnega delavca za ravnanje z energijo in procesom neprestanih izboljšav, ki ima zaključeno VI. stopnja tehnične smeri in za seboj vsaj dve leti delovnih izkušenj na enakih ali podobnih delih.

Obvladovati mora nemški jezik, zaželeno pa je tudi znanje angleškega jezika.

Spletno prijavo ter življenjepis v nemškem in slovenskem jeziku je treba oddati do najkasneje 24. julija.

Ste kemijski tehnolog z vsaj dvema letoma izkušenj?

Zaposlitveno podjetje Trummer išče kemijskega tehnika oziroma kemijskega tehnologa za delo v okolici Maribora, ki ima vsaj dve leti delovnih izkušenj in vozniški izpit B kategorije. 

Delovno mesto ponuja zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja, pri čemer bi izbrani kandidat moral zagotavljati kakovost in uspešnost dela v skladu s standardi, opravljati kemijske in fizikalne analize v laboratoriju, spremljati parametre tehnoloških procesov ter usklajevati, izvajati in spremljati vzorčenje odpadnih surovin ipd.

Kandidati, ki bi prepoznali priložnost za svoj poklicni profil, naj prijavo z življenjepisom oddajo kar preko e-sistema MojeDelo.com.

Avtobusni voznik po vzhodni regiji

Podjetje Nomago, celovit ponudnik prevozov in popotniških storitev, išče voznika oziroma voznico avtobusa, ki bi vozil_a po vzhodni regiji. 

Kandidat mora imeti vozniški izpit kategorije B in D ali kategorije B in D1 (Nomago lahko pomaga pri sofinanciranju), temeljno kvalifikacijo za avtobusnega voznika ter zdravstvene in psihofizične sposobnosti.

Znanje in praksa na področju avtomehanike oziroma avtoelektrike je prednost, ravno tako aktivno znanje italijanščine oziroma angleščine.

Možnost zaposlitve imajo tudi kandidati/kandidatke z opravljeno kategorijo C ali E – dogovorno, po opravljenem izpitu kategorije D in opravljeni temeljni poklicni kvalifikaciji.

Prijave je treba poslati do najkasneje 22. julija.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice