Naveličani sedanjega delovnega mesta ali pa ste še vedno v iskanju novega?

Za vas smo izbrskali nekaj zanimivih delovnih mest, ki iščejo delovne, komunikativne in pozitivno naravnane ljudi, ki bi jih bili pripravljeni zasesti v Mariboru in okolici.

Pripravniki, v laboratorijski medicini se iščejo analitiki

Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano išče v Mariboru pripravnika, ki bi sodeloval pri izvajanju nalog s področja živil, pripravljal in kontroliral podatke, vzdrževal in ažuriral zbirke podatkov področja dela, pripravljal različne analize in poročila, medtem pa tudi sodeloval pri strokovnih in razvojnih nalogah z drugimi zaposlenimi.

Kandidat mora imeti temu primerno izobrazbo, delodajalec pa želi tudi napotovanje kandidatov iz evidenc zavoda. Tako ponuja dopoldanski polni delovnik za določen čas 6 mesecev, prijave pa je mogoče po pošti poslati le še do 9. aprila!

Naravnani k prodaji?

Ste komunikativni, samoiniciativni in ustrežljivi? Prodajalca oziroma prodajalko zaposluje tako Pekarna Žito, ki ponuja redno mesečno plačilo ter izmenični delavnik, ki pa nudi proste nedelje in praznike.

Ste ljubitelj/ljubiteljica čevljev in torb? V mariborskem Deichmannu bi bila vaša naloga skrb za prodajalno in prodajo, svetovanje strankam in uresničevanje ciljev podjetja. Potrebna je le končana poklicna izobrazba IV. Stopnje in seveda veselje do dela z ljudmi.

Se spoznate na prodajo mobilnih telefonskih aparatov in opreme? Sodobna telekomunikacijska družba T-2 išče svetovalce na novih prodajnih mestih tako v Mariboru, kot v Ljubljani, Murski Soboti in Novi Gorici.

Tehnološko usmerjeni?

Podjetje Agiledrop zaposluje ljudi za različna delovna mesta. Tako iščejo PHP razvijalce, ki bodo skrbeli za obstoječo bazo podatkov strank, ažurirali, preverjali in vnašali nove kontakte v bazo ter masovno pošiljali e-maile. Pri delu se uporabljajo tabele, kot sta Excel in Google Sheets, ob tem ap tudi različna orodja za masovno pošiljanje e-sporočil.

Iščeta se tudi dve osebi, ki bi nudili IT podporo pri prodaji, in 2 osebi, ki bi skrbeli za stranke. To pomeni, da bi preko elektronske pošte v angleščini komunicirali s strankami, reševali poslovne izzive strank ter se dogovarjali za sestanke in naslednje korake.

Vsakemu novincu namenijo tudi uvajanje z dodeljenim mentorjem, skrbijo za sproščeno in zabavno okolje ter ravnovesje dela in prostega časa. Kar pa pomeni tudi, da so nadure in delo med vikendi prostovoljni, a vedno dodatno izplačani.

Podjetje zaposluje tako na območju Maribora kot Ljubljane, ponuja pa 1200 evrov bruto plače (+ dodatki, kot so malica, prevoz na delo, regres, nagrada za poslovno uspešnost itd.).

Strojniki, poznate podjetje Marovt?

Vam je znano podjetje Marovt, čigar začetki segajo v leto 1971? Takrat so pričeli s proizvodnjo odkovkov, ki so še danes temeljni del njihove proizvodnje, medtem ko so uspešni tudi na področju avtomobilske industrije, saj so njihovi kupci Daimler, AMG, Audi in drugi.

Sedaj iščejo izmenovodjo, ki bo vodila manjše skupine v proizvodnji, za to pa je potrebno leto dni izkušenj, poznavanje delovnih procesov v proizvodnji in IV. ali V. stopnja izobrazbe strojne smeri. Delo je locirano v Slovenskih Konjicah, nudijo pa dobro plačilo in delovne pogoje, dodatne usposabljanja ter dobro organizacijsko klimo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice