Del Mehike želimo prinesti med vas, nenazadnje je to tista dežela, kjer se ljudje počutijo zelo srečne, saj je dežela posejana z izjemno lepoto naravne in kulturne dediščine, ljudje pa svojo vedrino in gostoljubje ohranjajo z glasbo, petjem in plesom.

V teh razburkanih časih smo se odločili, da okuse Mehike prinesemo tudi v vašo dnevno sobo ali pisarno. Omogočamo tudi dostavo in osebni prevzem v Mariboru.

Tako's je več kot restavracija

Je prostor, kjer lahko sicer v miru spijete prvo jutranjo kavo ob vonju sveže pečenega kruha in pripravljenih piškotov. V Tako's povabite svoje poslovne partnerje in si skriti pred očmi radovednežev zaljubljeno zrete v oči.

Predvsem pa je Tako's mehiška restavracija, ki poskuša ujeti duha Mehike v hrani in ambientu in od tod tudi ime restavracije; izvira iz španske besede »taco«, ki pomeni tipično mehiško jed iz pšenične ali koruzne tortilje, polnjene z različnimi nadevi.

Delovni čas

Za vas kuhamo in dostavljamo od ponedeljka do sobote med 10. in 20. uro.

Dostavljamo po Mariboru in omogočamo osebni prevzem v restavraciji TAKO'S DOS v Europarku Maribor. 

Ob Mariboru dostavljamo v naslednje kraje:

  • Kamnica
  • Limbuš
  • Pekre
  • Hoče
  • Slivnica

Naročila sprejemamo na telefon 031 676 872.

S spleta

Komentarji (1)

Log in or register to post comments
elizasickles

For what it's worth, this challenge on the business model should be met head-on by the concerned industry. I really like the courage! Anyway if you are interested to play pc games visit https://among-us.io/ and https://chrome.google.com/webstore/detail/among-us-new-tab/jibcoiecacan…

Starejše novice