Poletna vročina je že dodobra segrela naša telesa, zato poskrbimo zanje s primerno osvežitvijo. To je ideja, kako to storiti v neposredni bližini Maribora.

V neposredni bližini Maribora se nahaja letno kopališče Terme Ptuj, ki v teh vročih dneh hladi tako mlade kot nekoliko starejše obiskovalce. 

Terme Ptuj - poletna vodna doživetja z razgledom na Ptujski grad!

Pridružite se skupini adrenalinskih navdušencev, ki se že spuščajo po toboganih v zunanjem Termalnem parku Term Ptuj. Adrenalin vam bo po telesu pognalo sedem toboganov na večnadstropnem stolpu, med katerimi izstopa Tajfun.

Spust z njega se začne 15 metrov visoko, dolg pa je skoraj 170 metrov! Smer spusta boste lahko menjali z obroči, v napihljivih blazinah pa se boste lahko spustili z družino ali s prijatelji. Srčni utrip boste znižali v bazenu z valovi ali na počasni reki, plavalne kilometre pa nabirali v 50-metrskem plavalnem Olimpijskem bazenu.

Notranji del Termalnega parka je sicer zaradi obnovitvenih del zaprt do 31. julija, kar pa vaše poletne vodne zabave na letnem kopališču ne bo zmotilo.

Ob plavanju se boste lahko kratkočasili tudi s številnimi športnimi aktivnostmi, kot so vodne igre, turnirji v odbojki na mivki, mini golf ali fitnes na prostem. A kot da to še ni dovolj - ob vseh aktivnostih pa se vam bo odpiral prelep razgled na Ptujski grad.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice