Pred dnevi smo poročali, da naj bi Mercator ustvaril skorajda identično dobrodelno akcijo s podobnim sloganom kot društvo Humanitarček le v krajši obliki pod imenom Verjamemo v dobro.

Društvo za promocijo humanitarne dejavnosti Humanitarček je po osmih letih trdega dela in promocije malih dejanj v okviru 30 dni za 30 srčnih dejanj pod sloganom 'Ker verjamemo v dobro' uspelo aktivirati ogromno število ljudi, med drugim pa očitno tudi korporacijo Mercator. 
 

Obe akciji ostaja

Društvo Humanitarček ljudi že vrsto let usmerja k dobrim delom in pomoči tistim, ki jo zares potrebujejo, podobno pa velja za aktivnosti Mercatorja, ki nadaljuje iniciativo z lokalnimi slovenskimi društvi in poziva vse, da praznični čas namenimo dobrim delom. 

»Pobudniki obeh akcij smo se sestali in si predstavili aktivnosti in predvsem namene obeh pobud. Strinjamo se, da oboji delamo z istimi cilji. Tako bomo tudi v prihodnjih dneh še naprej, vsak po svojim močeh, delali dobro,« so sporočili iz Humanitarčka.

Društvo Humanitarček bo nadaljevalo z akcijo 30 dni srčnih idej pod sloganom Ker verjamemo v dobro za povrnitev človečnosti v decembru, Mercator pa bo nadaljeval z večletnimi aktivnostmi v projektu Radi delamo dobro.

»V prihajajočem prazničnem obdobju oboji pozivamo k skrbi za dobro vseh naših bližnjih - s kakšnim dobrim delom, dobro gesto in prijazno besedo. Vsi, ki delamo dobro, verjamemo v dobro,« še dodajajo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice