Vir: Google zemljevidi
Preko javnega zbiranja ponudb bo družba Snaga prodala dvosobno stanovanje v Košaškem dolu v Mariboru. Kakšna pa je izključna cena stanovanja?

Med poslovno nepotrebne nepremičnine je družba Snaga uvrstila dvosobno stanovanje. Stanovanje se nahaja v stanovanjski hiši, v kateri so še tri stanovanja drugih lastnikov in se prodaja z javnim zbiranjem ponudb.

Stanovanje se nahaja v stanovanjski hiši na naslovu Košaški dol 63 v Mariboru. Po izmeri Geodetske uprave Republike Slovenija ima stanovanje 56,2 kvadratnega metra površine, poleg tega pa tudi balkon v izmeri 7,3 kvadratnega metra, pripada pa mu še klet v izmeri 10,7 kvadratnega metra in pripadajoč delež stavbnega zemljišča v skupni izmeri 218 kvadratnih metrov. 

Nepremičnina je zemljiškoknjižno urejena. Trenutno je na delu stavbe vknjižena hipoteka, ki se bo ob morebitni prodaji izbrisala iz zemljiške knjige.

Za oddajo ponudbe je potrebno izpolniti obrazec, ki je sestavni del objavljene namere o izvedbi postopka javnega zbiranja ponudb. Izhodiščna oziroma ponudbena cena za navedeno nepremičnino pa ne sme biti nižja od 66.000 evrov.

Več informacij pa lahko interesenti najdeno na spletni strani Snage.

Foto: Snaga
Foto: Snaga

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice