Snaga pojasnjuje, zakaj v Občini Kungota v prejšnjem tednu ni prišlo do odvoza odpadne embalaže, hkrati pa opozarja na spremembe v odpiralnih časih.

Da se prejšnji teden ni opravil odvoz odpadne embalaže v Občini Kungota, so krive neugodne vremenske in posledično vozne razmere, pojasnjuje Snaga. Tako bodo nadomesti odvoz opravili v četrtek, 1. marca, zato prosijo vse uporabnike, da nastavijo rumene vreče na prevzemno mesto do 6. ure zjutraj.

Odpiralni časi zbirnih centrov se spreminja

S prehodom v mesec marec pa se spreminjajo tudi odpiralni časi zbirnih centrov v vseh občinah, kjer Snaga izvaja gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki.

V Mariboru bodo zbirni centri, ki se nahajajo na Lahovi, Plinarniški in Streliški ulici, odprti od ponedeljka do petka med 7. in 19. uro, ob sobotah pa med 8. in 17. uro, medtem ko so ob nedeljah zaprti. Tako bo vse do 31. oktobra.

Poenoten čas informacijske pisarne in blagajne

S 1. marcem se bo tudi poenotil delovni čas informacijske pisarne in blagajne, ki sta uporabnikom na voljo na sedežu Snage.

Od ponedeljka do petka bodo strankam na voljo med 8. in 14. uro, zaradi malice pa imajo med 9.30 in 10. uro zaprto.

V informacijski pisarni lahko uporabniki uredijo vse zadeve, ki se vežejo na sistem ravnanja z odpadki v občinah, kjer izvajajo gospodarsko javno službo ravnanja z odpadki. Stranke se lahko naročijo na odvoz odpadkov, urejajo spremembe plačnika položnice, menjavo poškodovanih posod, naročajo dodatne posode, naročijo odvoz kosovnih odpadkov …

V sklopu informacijske pisarne deluje tudi blagajna, kjer je mogoče položnice Snage plačati brez provizije, kupiti dodatne vreče za mešane komunalne odpadke in odpadno embalažo, urediti pa tudi plačilo drugih storitev, ki so jih uporabniki naročili, npr. odvoz s kesonom.

Odpiralni čas zbirnih centrov

Urnike, po katerih obratujejo zbirni centri v primestnih občinah, najdete tudi tukaj.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
odvoz gradbene… (nepreverjen)

Tukaj lahko preverite cene za odvoz materiala, pogosta vprašanja in odgovore: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/odvoz-materiala/odvoz-gradbenega-… Poleg tega pa so navedeni tudi preverjeni ponudniki za odvoz materiala (gradbeni material, ploščice, beton, vejevje, hlodovina, ...)

Starejše novice