Foto: Zveza prijateljev mladine Maribor
Kdo bo z zaščitno masko najbolj nasmejal strokovno komisijo? Zveza prijateljev mladine je razpisala hudomušen natečaj za najbolj zabavno in navihano obrazno masko.

»Začnimo novo leto ustvarjalno, z dobro voljo in veliko smeha!« je na svoji spletni strani zapisala Zveza prijateljev mladine Maribor. Ker se bliža pust, ki bo letos zaznamovan z epidemijo koronavirusa, so razpisali natečaj, s katerim iščejo najbolj izvirno in zabavno zaščitno masko. 

K sodelovanju na natečaju 'Hecna faca' vabijo tako otroke in mlade kot odrasle.

Kakšna so navodila za sodelovanje? Zaščitno masko lahko izdelate sami, ali pa si pomagate z že sešito masko iz blaga oziroma medicinsko masko in to uporabite kot osnovo.

Maski nato dodajte nekaj smešnega, kar bo nasmejalo strokovno komisijo in vse, ki bodo v predpustnem času glasovali za najbolj »hecno faco«. 

Avtorje najbolj zmagovalnih mask čakajo privlačne praktične in denarne nagrade v štirih starostnih kategorijah.

Sodelovanje na natečaju bo mogoče do 8. februarja, glasovanje bo potekalo od 10. do 15. februarja. Rezultate bodo objavili na spletni strani in Facebook profilu Zveze prijateljev mladine Maribor, na pustni torek, 16. februarja 2021.

Več informacij o natečaju lahko preberete na njihovi spletni strani.

Organizatorji pojasnjujejo, da je natečaj uvod v tradicionalno pustovanje Zveze prijateljev Mladine Maribor, ki ga kljub omejitvam načrtujejo na pustni torek. Čeprav bo letošnji pust drugačen kot prejšnja leta, se norčavosti, ustvarjalnosti, krofom in potegovanju za pustne nagrade ne želijo popolnoma odpovedati. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice