Telekom Slovenija v svoji programski shemi ne bo več ponujala programa Sport Klub, na katerem ste lahko doslej spremljali tudi tekme angleške Premier League in španske La Lige.

Telekom ne bo več ponujal programov United Media, med drugim tudi televizijskega programa Sport Klub. Kot poroča Ekipa, je imel United Media, ki izdaja televizijske programe Sport Klub, Grand, Pikaboo, Vavoom, Lov in ribolov ter iDJ, veljavno pogodbo s Telekomom Slovenije do 31. marca. 

Po koncu licenčnega dogovora, naj bi predlagali predlagali začasno podaljšanje licence pod nespremenjenimi pogoji do 30. junija, v pričakovanju, da se bo do takrat razjasnila situacija glede izvajanja športnih dogodkov, še poroča Ekipa.

Telekom pa naj bi na drugi strani zaradi trenutne prekinitve izvajanja športnih dogodkov zaradi Covida-19 od United Media zahteval velike popuste na obstoječe cene. Slednji se s tem ni strinjal, saj, kot navajajo v United Media, strošek pravic prenašanja športnih dogodkov zaenkrat ostaja bolj ali manj nespremenjen.

Pogajanja med stranema so v začetku maja dokončno propadla, zato se je Telekom Slovenije odločil iz svoje sheme umakniti televizijske programe United Media. Kanali pa bodo še naprej na voljo pri ostalih operaterjih, so sporočili iz podjetja United Media Network.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice