Marko Soršak - Soki je na svoji bobnarski šoli pripravil glasbeno delavnico za svoje učence z legendarno mariborsko skupino Čudežna polja.

Bobnar Marko Soršak - Soki, ki je lanskega septembra odprl svojo bobnarsko šolo v Mariboru, je za svoje učence pripravil posebno glasbeno delavnico. Na šoli je gostil legendarno skupino Čudežna polja, ki so učence poučili, kako se pripravijo za nastop, popeljali so jih v njihove največje hite, najbolj pogumni so tudi sedli na stol njihovega bobnarja Iveka Baranje in z njimi zaigrali.

Izpostavili so, na kaj vse morajo biti pozorni na koncertih, kako prikriti kakšno napakico, ki sem jih lahko zgodi, in na kakšen način čim bolje odigrati koncert in zadovoljiti publiko. 'Čudežniki' so z učenci delili tudi svoje najlepše izkušnje z odrov in povedali, kaj je njihov recept, da so kot skupina skupaj še danes. 

»Preden sem odprl svojo bobnarsko šolo sem imel jasno vizijo, kaj želim učencem ponuditi in česa sam nisem imel pa bi kot otrok takrat želel videti. Čudežna polja so skupina, ki se je obdržala vse do danes in premalo nas ve, da so v svojih najboljših časih prodali preko pol milijona plošč. Želel sem jih približati svojim učenem, da jim 'Čudežniki' predajo vsak košček znanja, ki so ga pridobili v vseh teh letih. Delavnica je več kot uspela, imeli smo se odlično in otroci so neverjetno uživali. Vesel sem, da se jih je veliko tudi opogumilo in stopilo v čevlje njihovega bobnarja. Svojim učencem želim dati najboljše in v prihodnje nas čaka še veliko zanimivih druženj,« nam je ob tem še zaupal Soki. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice