FOTO: Simone di Luca
Veliko zanimanje za koncert 2Cellos pod Pohorjem, obeta se več kot 13 tisoč ljudi izjemnem naravnem ambientu Snežnega stadiona. Gledalci bodo pod Pohorjem za vstopnice skupno odšteli več kot 600 tisoč evrov.

Še več kot teden dni pred velikim koncertom 2Cellos na Snežnem stadionu pod Pohorjem je jasno, da bo prizorišče pokalo po šivih. Organizatorji so že zdaj prepričani, da bo na Snežnem stadionu več kot 13 tisoč ljudi.

S koncertom prihodnjo soboto se bo tako uresničila želja Mariborčana Luke Šulića, ki s Stjepanom Hauserjem svojemu rodnemu mestu pripravlja pravi koncertni praznik. Po štirih letih bosta 2Cellos znova čarala v Mariboru in zanimanje je ogromno.

Vstopnice za med, organizatorji si manejo roke

Vstopnice se prodajajo že od sredine maja in organizatorji so zatrdili, da je že zdaj jasno, da bo na koncertu v izjemnem ambientu Snežnega stadiona več kot 13.000 ljudi, kolikor jih je bilo na junijskem koncertu v Kopru.

Snežni stadion pod Pohorjem bo za veliki open air spektakel zaživel v prav posebni podobi. Samo za ta koncert bodo pripravili velik parter s sedeži in veličastni oder. Cene vstopnic se gibljejo od 22,90 evra za stojišča vse do 69,90 evrov za zlati parter. Vstopnice so v prodaji na tej povezavi.

V primeru, da bo na koncertu 2Cellos na Snežnem stadionu 13 tisoč ljudi, bodo organizatorji pobrali za več kot 600.000 evrov vstopnine. Že zdaj pa napovedujejo, da bo občinstva še mnogo več. Pod Pohorjem si tako lahko obetamo enega največjih glasbenih spektaklov v Mariboru zadnjih let.

Že več kot 10 milijonov gledalcev, zdaj je na vrsti Maribor

Na največjem koncertnem dogodku na Štajerskem, kot ga obljubljajo, bosta Luka Šulić in Stjepan Hauser predstavila svoje največje uspešnice, s katerimi sta zaznamovala svojo bogato in uspešno kariero. 

2Cellos se lahko pohvalita s preko 1.200 koncertov po celem svetu, več kot 10 milijonov gledalcev na koncertih, 3 milijoni prevoženih kilometrov, preko milijona všečkov na Facebooku, 650 milijonov ogledov le na YouTubu.  Zato mnogi 2Cellos že zdaj smatrajo za največjo glasbeno atrakcijo iz naše regije vseh časov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice