Na družbenem omrežju Facebook je zaokrožil zapis, ki opozarja na 'neznanca', ki se v tem obdobju po Štajerski. Objavo je delilo že več kot 6.500 Slovencev, a – verjeli ali ne - številni med njimi ju niso prepoznali.

Prišel je 'veseli' december in številni so v tem mesecu še posebej šaljivo razpoloženi. Tako lahko dojemamo tudi zapis na družbenem omrežju Facebook, kjer je uporabnica objavila fotografijo znamenitih roparjev iz zimzelenega božičnega filma Sam doma.

»Pozor! Ne odpirajte vrat neznancem. Po Štajerski se ponovno v tem času leta sprehajata ta dva moška. Ogledujeta si hiše, alarmne sisteme in kaj imate v hišah. Predvsem pa ne bodite 'sami doma',« opozarja šaljivi zapis.

Zapis je postal prava senzacija na družbenem omrežju Facebook, do trenutka objave tega članka je zapis delilo že več kot 6.500 Slovencev.

Večina je zapis vzela kot šalo in prepoznala igralca Joea Pescija in Daniela Sterna, nekateri med njimi pa so objavo meni nič, tebi nič delili kot opozorilo pred neznancema, ki vlamljata v štajerske domove.

Veseli december!

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Joe PResci?????WTF.....A ste sami analfabeti???

beter (nepreverjen)

Ja in zakaj naj bi VSI ljudje poznali ta dva luzerja? Za razliko od vašega uredništva pač ne bulijo v televizojo cele dneve. Poznati drugorazredne filmske igralce še ne pomeni bit razgledan, veste.

franca (nepreverjen)

zakaj bi pa vsi poznali one luzerje ko jih ti poznaš?

In reply to by beter (nepreverjen)

Starejše novice