Po uspešno izpeljanem dogodku v Mariboru, se Pubeci danes selijo v prestolnico, kjer so se predstavili že lani.

Kot smo že poročali, je blagovna znamka Pubec – Štajersko mlado vino ta teden že tretjo sezono združil štajerske vinarje, ki so se v mariborskem Salonu Audi, Porsche Ptujska cesta predstavili s mladimi vini in tako poskrbeli za večjo prepoznavnost štajerskih vinarjev. Po uspešnem dogodku v Mariboru je sedaj na vrsti prestolnica. Lansko leto so se Pubeci prvič predstavili v Ljubljani, kjer so bili nad dogodkom tako navdušeni, da se v prestolnico vračajo tudi letos. 

Pubeci se bodo danes ob 17. uri predstavili v Festivalni dvorani na Gospodarskem razstavišču. Na dogodku ne bo manjkalo pristne štajerske kulinarike, za glasbo pa bo poskrbela mlada glasbena skupina Chizz Band iz Ptuja.

Štajerski vinarji si želijo s skupnim pristopom mladih vin povečati prepoznavnost Štajerske ne samo kot vrhunske vinorodne dežele, ampak kot odlično kulinarično in turistično destinacijo. To jim tudi odlično uspeva, saj so vinarji, ki so povezani v projekt Pubec, zabeležili kar 40 odstotkov večjo prodajo mladega vina kot lansko leto, 60 odstotkov pa je njihovo mlado vino poskusilo prvič. Kupci Pubeca pa prav zaradi prepoznavnosti vedno bolj pogosto vino umestijo tudi med poslovna darila.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice