Znova smo pobrskali po trgu dela in izbrali nekaj zanimivih prostih delovnih mest v Podravju in širši okolici. Preverite, ali se med njimi skriva pravo za vas.

Prodajalec na oddelku gospodinjskih aparatov v Mariboru

Podjetje Harvey Norman Trading išče prodajalca, ki bi delo opravljal na oddelku gospodinjskih aparatov. Od kandidatov pričakujejo poznavanje bele tehnike, izrazit smisel za prodajo, veselje do dela z ljudmi, urejenost, komunikativnost. 

Z izbranim kandidatom bo podjetje sklenilo pogodbo za določen čas, in sicer za obdobje nadomeščanja začasno odsotne sodelavke.

Prodajalec rib

Tuš supermarket Šentilj k sodelovanju vabi prodajalca rib. Delo obsega prodajo rib in morske hrane, svetovanje strankam o prodajnih izdelkih, vodenje evidence zalog in rokov uporabe, polnjenje in urejanje prodajnih vitrin, skrb za red in čistočo na oddelku. 

Pri kandidatih je zaželena živilska smer izobrazbe in vsaj eno leto delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu.

GLS kurir na Ptuju

Na Ptuju je priložnost za GLS kurirja, ki bi dostavljal in prevzemal pakete z dostavnim vozilom na lokalnem terenu. Delo poteka delno na terenu in delno v skladišču. 

Zaželene so izkušnje v vsaj podobni branži, niso pa pogoj. Zaželene izkušnje z upravljanjem dostavnih vozil. V svoje vrste vabijo kurirja za daljše časovno obdobje.

Blagajnik v igralnem salonu

Za delo v Casino Admiral Maribor iščejo blagajnika. Pričakujejo izkušnje z blagajniškim delom, znanje vsak enega tujega jezika in motiviranost in angažiranost. 

Delo obsega vodenje blagajne in blagajniške dokumentacije, zaključitev blagajne ter predaja iztržka. Prav tako od zaposlenih pričakujejo prijazen odnos do gostov v igralnem salonu.

Skladiščnik v Hočah 

V trgovini Lesnina v Hočah imajo proso delovno mesto za skladiščnika. Naloge izbranega kandidata bodo: nakladanje in razkladanje pohištva, izdaja blaga strankam, odgovornost za prevzem in izdajo blaga, odgovornost za zalogo v celotnem skladišču, skrb za red in urejenost skladišča.

Od kandidatov pričakujejo, da poznajo skladiščno delo, da znajo uporabljati računalnik. Prednost predstavlja izpit za viličarja.

Strojnik v Kidričevem

Podjetje Saubermacher Slovenija išče več strojnikov, ki bi delo opravljali v Kidričevem. Zadolženi bodo za upravljanje s stroji in napravami, skrb za tehnično brezhibnost in čistočo, ter opozarjanje na morebitna redna ali občasna servisna opravila, sprejemanje, izpolnjevanje in predajanje ustrezne dokumentacije, razna dela v centru, v skladišču in v zbirnih centrih za odpadke. 

Nudijo delo za določen čas šest mesecev z možnostjo podaljšanja.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Zaposljujejo samo po vezah

Starejše novice