Na nas so se obrnili številni bralci Mariborinfo, ki so nas opozorili, da je prišlo do večjega izpada elektrike na več lokacijah v Mariboru. Preverili smo, kaj se dogaja.

Za odgovore smo se obrnili na Elektro Maribor, kjer smo izvedeli, da je v dopoldanskih urah res prišlo do več izpadov elektrike na področju Maribora in bližnje okolice. 

Tako je od 5.30 do 7.30 brez elektrike zaradi revizije transformatorske postaje ostala Industrija ulica, Meljska cesta ter Ulici Heroja Jevtiča ter Heroja Šaranoviča. Prav tako je zaradi revizije transformatorske postaje med 8. ter 9. uro ostala Lackova cesta, ulica Na griču, Studenška ulica, Turnerjeva ulica, Ulica Saše Deva ter Vesnaverjeva ulica.

Za eno uro je brez elektrike med 9. in 10. uro zaradi izgradnje hišnega priključka ostala Gregorčičeva, Slovenska ter Strossmayerjeva ulica. 

Zaradi popravila nizkonapetostnega omrežja je med 9.30 in 13.30 predviden izklop tudi v Zgornjem Dupleku in sicer na številkah 72d, 74a-d ter 76. Revizija transformatorske postaje bo od 10. do 11. ure vzela elektriko na Celjski ulici ter Frankolovski ulici.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice