Na Borštnikovi ulici lahko že šest let naletite na prizor iz ameriških filmov. Tam deluje samopostrežna pralnica perila, kjer lahko operete tudi do 18 kilogramov perila naenkrat.

Mariborska pralnica Speed Queen vam bo prišla še kako prav ob spomladanskem čiščenju ali menjavi sezone v garderobni omari.

V pralnici so namreč na voljo tudi veliki pralni stroji za do 18 kilogramov perila, torej trikrat več, kot v domačem pralnem stroju. V njem boste tako lahko oprali tudi velike kose oblačil in tekstila, kot so posteljnina, zavese, pregrinjala ali zimske jakne, ki jih naenkrat ne bi mogli oprati doma.

Pralnica ni namenjena le tistim, ki doma nimajo pralnega stroja ali se jim je le ta pokvaril. Namenjena je vsem, ki si ne želijo preživljati koncev tedna ob pranju in sušenju perila, ki se je nabralo skozi teden.

Najhitrejše pranje v Mariboru!

V pralnici Speed Queen se lahko perilo opere in posuši že v dobri uri in s sabo vam ni potrebno prinašati svojega pralnega praška in mehčalca, saj so vsi pralni stroji v pralnici opremljeni s samodejnim doziranjem ob vsakem pranju. 

Ob 18-kilogramskih pa so na voljo tudi štirje pralni stroji devetkilogramskih kapacitet, ki prav tako premorejo skoraj dvojno količino perila, ki ga operemo v standardnem pralnem stroju. 

V pralnici lahko operete stvari, ki jih v svoj pralni stroj ne morete stlačiti.

Ne obešajte perila, posušite ga v pralnici

Pralnica je priročna tudi za sušenje, ki predstavlja še večji izziv mnogim gospodinjstvom, ki zaradi prostorskih ali instalacijskih težav ne morejo imeti svojega sušilnega stroja.

V ta namen lahko v pralnico prinesete že oprano perilo in si tega le v pol ure posušite v hitrih sušilcih pralnice Speed Queen. Njihovi sušilci perilo tudi prijetno zmehčajo, saj perilo suši velik pretok ogretega zraka, kar je velika prednost sušenja v velikih sušilnikih. Marsikateri kos perila zaradi tega ne bo treba niti zlikati.

Enostaven postopek omogoča delovanje vse dni v tednu

Pralnica je samopostrežna, kar pomeni, da z opremo poslujete sami. Navodila so jasno izpisana nad delom za pranje in tudi pri sušilnih strojih. Najprej kupite žetone, ki jih vstavite v stroje.

Nastavitev je zelo enostavna, izberete le temperaturo programa in pritisnete start. Za pomoč pa lahko ves delovni čas pokličete tudi telefonsko podporo.

Za dobrih 40 minut se tako lahko odpravite po drugih opravkih ali pa počakate pred pralnico in si privoščite kavo iz kavnega avtomata. Po vsakem končanem pranju se stroji samodejno dezinficirajo.

Pralnica je odprta od ponedeljka do nedelje od 8.00 do 20.00, najdete pa jo na Borštnikovi ulici 33a v Mariboru, v bližini Mercatorja, pošte in picerije Vivaldi.

Ceneje kot pranje doma?

  • Pranje 9 kilogramov = štiri evre.
  • Pranje 18 kilogramov = sedem evrov.
  • Sušenje za 8 minut (14 kilogramov) = en evro.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice