V sklopu Ftrgatve bo tudi letos SK8 contest, ki bo ponovno predstavil kulturo skejtanja.

Klub mariborskih študentov ponovno pripravlja zanimivo in edinstveno športno tekmovanje - indoor skateboarding. V petek, 8. novembra bodo ob 18.00 uri v dvorani ŠTUK poustvarili »ulično okolje«. Na Ftrgatev SK8 tekmovanju se bodo pomerili znani skejterji, ki bodo na zanimivih rampah, tirnicah in stopnicah pokazali svoje najbolj ftrgane trike.

Skejtanje je več kot le šport

Letošnji športno-adrenalinski del Ftrgatve bo v Maribor pripeljal tekmovalni svet skejtanja. »Pogum, spretnost in vztrajnost so občutki, ki te preplavijo, ko se najdeš pred oviro, ki ti predstavlja nov izziv. Izziv, ki se ga ne prestrašiš, ampak se zaveš, da je to trenutek, ko moraš stopiti iz svoje cone udobja in se prepustiti adrenalinu, ki te pripravi, da se zapelješ po rampi in narediš najbolj ftrgan trik kar ga pomniš,« so zapisali iz Kluba Mariborskih Študentov.

Skejterski navdušencI bodo pred stotimi očmi, z najboljšimi slovenskimi DJ-i oddaljenimi le nekaj metrov od ramp, začutili  pravi pomen ftrganosti ter se potegovali za nagradi sklad v skupni vrednosti 1500 EUR in praktične nagrade.  Vsi tekmovalci bodo tekmovali na lastno odgovornost.

Prijave zbirajo do 4. novembra. Prijavnine ni.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice