Razlog za preselitev avtobusov je v prihodu Prostovoljnega gasilskega društva Maribor - mesto na glavno avtobusno postajo v Mlinski ulici, kjer bodo v času zaprtja Koroške ceste na treh avtobusnih peronih gostovala njihova gasilska vozila.

Mestni avtobusi, ki na Avtobusni postaji Maribor običajno ustavljajo na notranjem peronu 17 (liniji 7 Kamnica in 17 Ribniško selo), peronu 18 (linija 2 Betnavska) in peronu 19 (linija 19 Šarhova), bodo od 12. februarja ob 16. ure naprej uporabljali peron na zunanji strani avtobusne postaje v Mlinski ulici, so sporočili iz podjetja Marprom. 

Zunanji peron, kjer bodo od omenjenega dne začasno ustavljali avtobusi na linijah 2, 7, 17 in 19, bo označen z ustrezno postajno tablo, opremljeno z vsemi voznimi redi.

Razlog za preselitev avtobusov je v prihodu Prostovoljnega gasilskega društva Maribor - mesto na glavno avtobusno postajo v Mlinski ulici, kjer bodo v času zaprtja Koroške ceste na treh avtobusnih peronih gostovala njihova gasilska vozila. Posledično so bile, so pojasnili v Marpromu, potrebne določene prerazporeditve mestnih in medkrajevnih avtobusov na peronih Avtobusne postaje Maribor.

Začasna ureditev bo predvidoma trajala do 14. maja oziroma do konca obnove Koroške ceste. Pri tem potnike prosijo za razumevanje.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice