Klub mariborskih študentov bo v torek, 5. marca, od 13. do 17. ure po centru mesta Maribor delil krofe, vabil nasmeh na obraze mimoidočih in pobiral prostovoljne prispevke, ki bodo namenjeni za terapije Marka Višića.

Pust je čas rajanja, veselja in norčij. Je čas, ko odrasli poiščejo otroka v sebi in se za en dan preoblečejo v najbolj izvirne like, ki prestavljajo meje domišljije. 

Tradicionalni projekt

Krofeq je že tradicionalen projekt, ki ga vsako leto na pustni torek izvaja Klub mariborskih študentov. Tudi letos v torek, 5. marca ob 13. uri, bodo aktivisti društva v sodelovanju s pekarno Kaučič, v centru mesta preganjali zimo, delili krofe in zbirali prostovoljne prispevke. 

Tokrat bodo prostovoljna sredstva namenili Marku Višiću, ki obiskuje terapije na Inštitutu za avtizem v Ljubljani, podružnica Maribor. Te terapije so odlične tudi za starše, saj jih tamkajšnji strokovnjaki naučijo kako pomagati svojim otrokom in jih učiti samostojnosti v domačem okolju. Terapije bodo pomagale tako dečku in družini, da zaživijo bolj samostojno življenje.

Klub mariborskih študentov vabi vse, da jih v torek, 5. marca, med sprehodom po mestu pozdravijo, vzamejo kakšen krof in namenijo simboličen prispevek.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice