Prišel je najbolj prazničen čas v letu, čas zimskih radosti, otroškega veselja in čas obdarovanja. Med nami so tudi družine in otroci, ki si daril ne morejo privoščiti in doživeti, zato so jim na pomoč priskočili študentje.

Študentje Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo so se odločili, da bodo priskočili na pomoč in z organizacijo dobrodelnega dogodka, vsaj delu prikrajšanih otrok poskušali omogočiti, da pozabijo na vsakodnevne skrbi ter jim omogočiti nepozabno zimovanje. 

Monokomedija Profesor Kuzman mlajši 

Študentje vabijo vse, da darujejo z nakupom vstopnic za monokomedijo z naslovom Profesor Kuzman mlajši, ki bo 10. decembra ob 19. uri v Narodnem domu Maribor. 

Vsa zbrana sredstva od prodaje kart in prostovoljnih prispevkov bodo namenili za zimovanje socialno ogroženih otrok iz širše okolice Maribora v izvedbi Zveze prijateljev mladine Maribor.

Vstopnice po ceni 15 evrov so na voljo na vseh vseh Eventimovih prodajnih mestih - v Hiši vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in na partnerskih prodajnih mestih: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, 3DVA Trafika, M Holidays, Alpetour potovalna agencija in Palma turistična agencija, seveda pa tudi na spletu.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice