Z brezplačnim smučanjem in sankanjem se ta konec tedna pričenjajo zimske radosti na Bellevueju. Odprli bodo otroški poligon in Bejbiko.

Letošnji uvod v zimsko sezono na Mariborskem Pohorju je brezplačen. To soboto, 7. decembra, bodo odprli otroški poligon Bellevue z vlečnim trakom Bejbika.

Ta poligon, ki se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje gondole, pa bo brezplačno dostopen tudi v nedeljo, 8. decembra.

Pokušina za neučakane

Poligon Bellevue bo odprt od 9.00 do 16.00, je pa obratovalni čas razdeljen. Od 9.00 do 14.00 bo poligon rezerviran samo za smučanje, od 14.00 do 16.00 pa za sankanje in spuste s pležuhi.

»Ker bo uporaba vlečnega traka za vse obiskovalce brezplačna, bodo potrebovali le gondolsko vozovnico za prihod na Bellevue,« pojasnjujejo na Marpromu.

Uradni pričetek prihodnji vikend

Otroški poligon, ki so ga s tako imenovano tovarno snega zasneževali v minulih tednih, bo odprt samo ta vikend.

»S ponedeljkom ga bomo namreč začasno zaprli zaradi zasneževanja in priprave smučarskih prog na otvoritev nove zimske sezone. Ta bo, kot smo napovedali, na Pohorju prišla na vrsto v naslednjem vikendu, 14. in 15. decembra,« dodajajo na Marpromu.

Ob otvoritvi bodo smučarjem ponudili promocijske cene vozovnic in spremljevalni program. Čeprav je začetek zimske sezone tako rekoč pred vrati, pa med tem še ostaja odprt kolesarski del Bike park Pohorje.

»Tako bo ostalo, dokler bodo vremenske razmere še omogočale spuste z gorskimi kolesi,« dodajajo na Marpromu.

S spleta

Komentarji (2)

Log in or register to post comments
Navijac (nepreverjen)

Tolk hvaljenja in ulaganja v opremo potem pa samo to...lahko bi vsaj sleme se odprli.mrzlo je sedaj ze par dni......cudno

LudiRudi (nepreverjen)

Biciklisti se vozijo tudi po snegu . Torej proge še niso pripravljene za smučarje .
In kdo bo imel prednost na progi .

Starejše novice