Foto: Facebook stran Bike Park Pohorje Maribor
Jutri odpira vrata Bike park Pohorje. Ker pa na Mariborskem Pohorju še poteka smuka do doline, bo se Bike park odprl s prilagojenim odpiralnim časom in nižjimi cenami vozovnic.

Spomnimo, kot smo že poročali, Bike park Pohorje jutri prvič v tej sezoni odpira svoja vrata. A ker bo ta konec tedna na Mariborskem Pohorju še potekala smuka do doline, se bo Bike park Pohorje odprl s prilagojenim odpiralnim časom.

Tako bo v soboto in nedeljo odprt med 12.00 in 16.00, ko bodo možni spusti po progi Red line, gondola pa bo v omenjenem času neprekinjeno krožila. 

Dokler bo v Bike parku na voljo le ena proga, bodo zanj veljale nižje cene dnevnih vozovnic

  • 22 evrov za odrasle, 
  • 18 evrov za mladino in 
  • 14 evrov za otroke.

Obisk bo možen tudi z letno vozovnico, prav tako pa bo od jutri naprej na blagajni pod Pohorjem moč kupiti sezonsko vozovnico Gravity card.

Ta sicer sezono opredeljuje od 3. aprila do 7. novembra, a bo za njene imetnike ob nakupu dnevne vozovnice za Bike park Pohorje do 3. aprila potrebno le doplačilo pet evrov. 

Enotne kolesarske vozovnice Gravity card bodo letos veljale v 22 evropskih parkih, vključno z mariborskim. Vse informacije o tej vozovnici so dostopne na tej spletni povezavi.

V park le z negativnim testom!

Pred skorajšnjim odprtjem mariborskega kolesarskega parka obiskovalce znova opozarjamo, da je za prevoz z gondolo treba imeti negativen test na covid-19, ki ni starejši od sedem dni.

Brezplačno hitro testiranje bo v soboto organizirano na spodnji in zgornji postaji gondole med 8. in 12. uro.

Testa ne potrebujejo le osebe s potrdilom, da so prebolele koronavirus ali dokazilom o cepljenju. 

Ob tem kolesarje še obveščajo, da bo pred vstopom v gondolsko kabino obvezno pranje koles, kot je bila to praska že v preteklosti.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rex (nepreverjen)

Kako dolgo traja zimska sezona na Pohorju ? Ali ste pozabili na lastnike sezonskih kart ? Boste vrnili del denarja ?
Banda pohlepna .

Starejše novice