Foto: Bojan Mihalič
V nakupovalnem središču Europark bo čarobno vzdušje trajalo ves december. Ta petek pričakujejo obisk Božička.

Božička poznamo kot dobrodušnega in dobrovoljnega moža z brado, v rdeče-beli obleki in predvsem moža, ki izpolnjuje želje in obdaruje pridne otroke. Ta petek, 13. novembra ob 17.00, bo ta prijazen mož obiskal tudi nakupovalno središče Maribora.

Otroci ga bodo lahko priklicali ob plesno-glasbeni predstavi Mojce Robič s plesalkami, ki jih gotovo poznate iz muzikalov Mojčin lepi svet. Če ste doslej z njimi prepevali Delamo snežaka in Ples snežink, boste tokrat spoznali novo uspešnico te zime. Zapeli in zaplesali boste lahko s prikupnim Snežnogodrnjavčkom.

Darila v čarobnem času leta

Božiček že na petkov obisk nikakor ne bo prišel praznih rok. Prav tako mu bodo lahko otroci skočili v objem, se fotografirali in mu zaupali skrite želje.

Obiskovalci nakupovalnega središča pa se bodo lahko sprehodili po praznično okrašenih nakupovalnih ulicah in na božično-novoletnem sejmu izbrali darila za svoja letošnja obdarovanja. Da bodo ta darila pod domačim božičnim drevesom še bolj zasijala, so v Europarku pripravili dodatno storitev: vsa darila, kupljena pri njih, brezplačno zavijejo do 24. decembra. Prav tako pa v Europarku sledijo tradiciji podaljšanega odpiralnega časa. Ob nedeljah namreč v decembru obratujejo vse do 17.00.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice