Foto: Jure Banfi
Po zaključeni rekonstrukciji zahodne oziroma stare tribune je Mestna občina Maribor uredila tudi promenado ob Ljudskem vrtu.

Mestna občina Maribor je sporočila, da je zaključila eno izmed večjih investicij v športno infrastrukturo v mestu. Po zaključeni rekonstrukciji zahodne oziroma stare tribune je uredila tudi promenado ob Ljudskem vrtu.

Otvoritev obnovljenega Ljudskega vrta bo ta petek, 15. oktobra, ob 11. uri v Ljudskem vrtu na južnem platoju pred Dvorano Lukna.

Ob napovedi rušitvenih del je z orodjem v rokah poziral tudi mariborski župan.

Spomnimo. Mestna občina Maribor maja letos prejela uporabno dovoljenje za zahodno tribuno Ljudskega vrta.

Na prenovljeni zahodni tribuni je nameščenih 2321 navadnih stolov in 651 VIP-stolov, od tega jih je 120 v VIP ložah. S prenovo se v Ljudskem vrtu tako malenkost zmanjšuje število sedišč. 

Nova kapaciteta stadiona je 11.671 sedišč.

Reprezentanca Slovenije se bo sicer danes v Ljudskem vrtu spopadla z Rusijo.

V Ljudski vrt se Slovenci vračajo prvič po letu 2015, ta spopad, pa bo še pomembnejši od zadnjega z Malto, saj Slovenci tudi tokrat potrebujejo tri točke.

Boste ponedeljkov obračun, ki se bo pričel ob 20.45, spremljali s tribun Ljudskega vrta?

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
amiminitis

Tistemu, ki je projektiral navadne stole na stari tribuni in tistemu, ki jih je odobril in nabavil, bi priporočil, da presedita eno tekmo na njih. Potem, bi pa jima odvzel diplomi stroke, če jih sploh imata.

Starejše novice