FOTO: Jure Banfi
Mariborska nogometna navijaška skupina Viole praznuje že 30 let.

2. avgusta so mariborske Viole upihnile že 30. svečko in ob tej priložnosti vse Mariborčanke in Mariborčane vabijo, da 10. avgusta z njimi proslavijo rojstni dan.

»Letos, natančneje prejšnji petek, 2. 8. 2019, je minilo 30 let od ustanovitve naše navijaške skupine. Žal, smo bili primorani, zaradi napovedanega dežja in višje sile, dogodek prestaviti. Zato pozivamo in vabimo vse zdajšnje in bivše člane in članice, navijače in navijačice NK Maribor ter vse ostale, ki ste kakorkoli povezani s tribuno jug, da se nam pridružite to soboto, 10. 8. 2019. Celotna zadeva, bo sedaj potekala po domači tekmi proti Sežani, ki je na sporedu ob 20.15, zato apeliramo na vse, da se udeležite tudi tekme. Zbor za dogodek bo neposredno po tekmi, na južni ploščadi, nekaj čez 22.00. Vse ostale podrobnosti in informacije, kaj vse se bo dogajalo, boste izvedeli na sami tekmi in potem na zboru.«

Navijaška skupina ob 30. obletnici vse ljubitelje in ljubiteljice nogometnega kluba Maribor najprej vabi na tekmo, na kateri se bo vijolična četica ob 20.15 spopadla s klubom Tabor Sežana, kasneje pa na dogodek, na katerem bodo obeležili 30. obletnico mariborskih Viol.

Prav tako pa lahko finančna sredstva za vse projekte v okviru 30. obletnice darujete tudi na poseben račun.

V kolikor bi želeli, vas lahko v zameno za darovana sredstva izpostavijo v uradni zahvali za javnost in v bodočih nastopih v javnih občilih, vaša donacija pa je lahko tudi anonimna. S kakršnim koli prispevkom boste ključno prispevali k izvedbi zastavljenih ciljev skupine, sporočajo Viole.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice