Foto: Sara Todorović
V sredo, 20 novembra, so v nakupovalnem središču Europark Maribor slavnostno otvorili prenovljeno prodajalno Peek & Cloppenburg.

Peek & Cloppenburg je neodvisni modni velikan v družinski lasti in vodilni na trgu vrhunskih modnih oblačil. V prenovljeni prodajalni je sedaj mogoče občudovati notranjost modernega videza in nove originalne koncepte priznanih blagovnih znamk.

Navdihujoč moderen ambient

V mariborskem nakupovalnem središču so skupaj z zvestimi obiskovalci proslavili novo podobo modne prodajalne Peek & Cloppenburg, ki je sedaj prostornejša, svetlejša in se ponaša z novim modernim pohištvom. Obsežna prenova je trajala približno dva meseca.

Peek & Cloppenburg v Europarku Maribor obsega kar 2800 kvadratnih metrov prodajnih površin, okrog polovica pa je zasijala v prenovljeni podobi. Povečali so oddelke za mlajše ciljne skupine oziroma tako imenovane »butike«, ki sedaj obsegajo tudi posodobljen originalni koncept družbe Peek & Cloppenburg z izdelki lastne blagovne znamke Review.

Ob prenovi so poskrbeli tudi za posebno »aktivno območje«, na katerem so predstavljene modne kombinacije trenutnih kolekcij različnih blagovnih znamk, ki lahko obiskovalcem služijo kot navdih pri izbiri.

Foto: Sara Todorović

Bogata izbira priznanih blagovnih znamk

V prodajalni je mogoče najti izdelke mednarodnih modnih znamk Tommy Hilfiger, S.Oliver in BOSS, pa tudi lastne blagovne znamke kot so McNeal, Christian Berg in Jake*s. Slednja je na voljo izključno pri Peek & Cloppenburg.

Obiskovalce največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bodo navdušili tudi modni izdelki znamk GUESS, Calvin Klein, Lacoste, ONLY in mnogi drugi.

Za mlado športno ciljno skupino pa so na voljo priljubljene modne znamke Adidas, Nike, Champion in Ellesse. Prenovljena prodajalna Peek & Cloppenburg nudi bogato izbiro za vsak modni okus, saj skupno predstavlja okrog 150 vrhunskih blagovnih znamk.

Foto: Sara Todorović

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice