FOTO: Jure Banfi
Danes ob 14.30 bo na pobreškem pokopališču zadnje slovo od mnogo prezgodaj preminulega 21-letnega Roka Černica, v nedeljo pa bo ob tragični izgubi enega največjih navijačev posebna tudi tekma s Celjem. Prvih 21 minut se v znak spoštovanja ne bo navijalo.

V ponedeljek so za vedno zaspale mlade oči Roka Černica. Oči, ki so že od otroštva žarele za NK Maribor in za pomoč drugim. Velikemu dobrodelnežu so se tekom tedna poklonili mnogi. Nekdanji in sedanji mariborski nogometaši, funkcionarji, mariborski dobrodelneži in tudi predsednik države Borut Pahor.

V nedeljo zbiranje sredstev za Rokovo mamo

Od Roka so se za južno tribuno Ljudskega vrta poslovile tudi Viole, ki so mu v spomin prižgale 21 sveč za njegovih kratkih 21 let življenja. Nihče ne bo nikoli pozabil dobrote Roka, čeprav tudi sam ni imel veliko. Prav zato se bo na nedeljski tekmi proti Celju, od 19. ure naprej, zbirala finančna pomoč za mamo pokojnega Roka, so sporočile Viole.

Finančno pomoč bo možno prispevati na stojnici Viol na južni ploščadi in pri polnilnih mestih za kartice na vzhodni in zahodni tribuni Ljudskega vrta.

V znak žalovanja in spoštovanja do Roka, prvih 21 minut nedeljske tekme najzvestejši in najglasnejši navijači Maribora ne bodo navijali.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice