Občina Ruše je ogorčena nad namernim uničevanjem lastnine.

Občina Ruša je z objavo na družbenih omrežjih opozorila na namerno uničevanje lastnine. Kot so zapisali, gre za uničevanje truda, ki je bil vložen v skupno dobro:

"Priča smo namerno uničeni tabli Ride Ruše na Šarhovi poti. Kolesarska iniciativa za Ride Ruše in Občina Ruše so z velikim trudom označili več kot 120 km kolesarskih poti v Rušah, je bilo zapisano v objavi Občine Ruše."

To ni edini primer uničene lastnine

Ride Ruše je sicer projekt označitve in ureditve krožnih kolesarskih poti ter ostale podporne infrastrukture za kolesarje na območju Ruškega Pohorja in Ruš, ki ga s podporo Občine Ruše načrtuje in izvaja Iniciativa za razvoj zelenega trajnostnega turizma.

Cilji so urediti varnejše in dobro označene kolesarske poti po Ruškem Pohorju, kar pomeni začetek razvoja celovite ponudbe kolesarskih možnosti, ki bodo Ruše uvrstile na kolesarski zemljevid tako doma kot v tujini.

Na strani Občine Ruše nadaljujejo, da to ni osamljen primer namernega uničevanja v Rušah. Hkrati pozivajo storilce, da se zamislijo nad svojimi dejanji in se zavedo, da je v ureditev označb bilo vloženega veliko truda in javnega denarja.

Foto: Občina Ruše, Facebook stran

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice