Na tradicionalno vurberško grajsko dvorišče, ki je znano po številnih nadvse odmevnih prireditvah, se je minilo nedeljo ponovno zgrnilo nadvse zavidljivo število ljudi.

A tokrat ni šlo za kakšno glasbeno ali kakšno drugo prireditev, ampak sta tamkajšnja gostinca Miha Rojko in Marina Stopar, sicer najemnika lokala Huda Liza, za vse generacije pripravila zabavno prireditev za slovo poletju z naslovom Smokey Sunday.

Domače pivo in koktejli

Ob glasbi dveh didžejev, ki sta svoj prostor našla ob robu tribun, sta nadvse uspešno poskrbela tudi za suha grla moškega dela občinstva.

Ponudila sta jim namreč svežo, a redko saržo njunega doma pridelanega piva, ki sta ga poimenovala Abuh. Pripadnice nežnejšega spola so lahko okusile tam pripravljene koktejle, med katerimi je bilo največje povpraševanje prav po »domačemu« gin toniku.

Otroci v igralnem kotičku ali pustolovskem parku

Seveda so na svoj račun prišli tudi najmlajši obiskovalci, ki sta jim nedaleč vstran na odru pripravila igralni kotiček, tisti bolj pogumni pa so svoje veščine že zadnjič letos lahko preizkušali v bližnjem pustolovskem parku.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice