Vir: arhiv podjetja Neuhaus nepremičnine
Neuhaus Kolodvorska, nova ikona bivanja, bo svoja vrata odprl prihodnjo jesen. Šlo bo za prvi hibridni objekt pri nas, kar pomeni, da bo sestavljen iz butičnega hotela in stanovanj. Kot smo opazili, so se tam začela gradbena dela.

V 10-nadstropni zgradbi bo v spodnjem delu na voljo 27 hotelskih apartmajev, v zgornjem pa 28 stanovanj. Gradnja objekta se je že začela (v septembru), prvi gosti in lastniki stanovanj pa bodo prag predvidoma lahko prestopili jeseni 2021.

Ta nepremičninska novost na slovenskem trgu bo kot prva ponujala hibrid med stanovanjskim in hotelskim objektom. Vse to v osrčju prestolnice, v neposredni bližini pomembnih poslovnih stavb, kulturnih središč, sprehajališč in slikovitih ulic.

Oblikovni presežki in različne storitve bodo kot nadgradnja običajnih stanovanjskih objektov lastnikom nudili boljšo kakovost bivanja, objekt pa bo tako Ljubljano postavil ob bok tujim prestolnicam, kjer tovrstne zgradbe osrednjim ulicam prispevajo enega od esencialnih nabojev, so sporočili iz Neuhausa.

Neuhaus Kolodvorska bodo odlikovali inovativna programska zasnova, vrhunski materiali, izbrani interier ter dih jemajoč razgled na ljubljanski grad in okolico. Podjetje Neuhaus nepremičnine, ki je zasnovalo ta projekt, želi kupcem stanovanj omogočiti vznemirljiv življenjski slog. Hkrati si prizadeva, da bi Kolodvorska aleja, ki naj bi po sedanjem občinskem prostorskem načrtu, s prostorsko in programsko preureditvijo nasledila oziroma nadgradila Kolodvorsko ulico, postala eno od stičišč raznolikega in bogatega dogajanja.

»Idejo za zasnovo objekta smo dobili na poslovnih poteh v tujini, kjer je tak koncept že dobro poznan. Menim, da bo objekt s svojo inovativno programsko zasnovo pozitiven impulz k razvoju Kolodvorske ulice in dobrodošla novost tako na hotelskem kot nepremičninskem trgu,« pojasnjuje Peter Cesar, eden od investitorjev iz podjetja Neuhaus nepremičnine.

Vir: arhiv podjetja Neuhaus nepremičnine

V tej novi ikoni bivanja nič ne bo prepuščeno naključju. Posebnost objekta bo tako sodobna steklena fasada, ki bo v stanovanja spustila veliko naravne svetlobe. Najvišjo etažo bo krasila zazelenjena terasa, ki bo obdajala zunanji bazen. Za impresivno zunanjost pa ne bo zaostajala niti notranjost. Stanovanja se bodo ponašala z vrhunskimi materiali in precizno izvedbo.

Za večje udobje, varnost in varčevanje z energijo bodo poskrbele pametne inštalacije, s  katerimi bodo lastniki lahko nadzorovali in upravljali stanovanje. Izbrana notranja oprema priznanih italijanskih blagovnih znamk bo na voljo za doplačilo, sicer pa bo vse tipe stanovanj odlikoval sodoben interier.

Vir: arhiv podjetja Neuhaus nepremičnine

Stanovalcem in gostom bodo na voljo različne storitve, ki bodo pomagale kar najbolje izkoristiti potencial vrhunske lokacije v centru Ljubljane. Med drugim bodo pri roki tako imeli recepcijo, kavarno, coworking prostor in fitnes. Paketi storitev se delijo na osnovnega in profesionalnega, ki ponuja še storitev kratkoročnega oddajanja v najem.

»Nakup stanovanja omogoča nadpovprečen donos na naložbo. Vsi lastniki stanovanj bodo imeli namreč možnost oddaje stanovanj v kratkoročni najem prek našega podjetja, ki bo nudilo celotno upravljanje in trženje. Vsi stanovalci (tako lastniki kot gosti) bodo imeli možnost uporabe dodatnih storitev kot so čiščenje, pranje, rezervacija vstopnic, organizacija gostinskih storitev, organizacija prevozov in podobno,« dodaja Iztok Lampič iz podjetja Neuhaus nepremičnine.

Vir: arhiv podjetja Neuhaus nepremičnine

Ker gre za novost na slovenskem tržišču in drugačen objekt, je cenovni pristop k vsakemu interesentu individualen. Zasnova objekta pa je do sedaj pri javnosti naletela na zelo dober odziv in veliko zanimanje, so še sporočili iz Neuhausa.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice