V soboto, 17. 8. 2019, bo na Soboškem jezeru potekal prvi Expano nočni glow tek.

Organizatorji obljubljajo edinstven tek, saj boste vsi prijavljeni tekači prejeli svetleče pripomočke, s katerimi bo množica tekačev pripravila posebno nočno svetlobno atmosfero. 

Tekači se boste lahko pomerili na 4,35- ali 8,7-kilometrski razdalji po poteh okoli jezera in njegovi okolici.  

Trasa teka:

Predprijave na prireditev so možne do 15. avgusta, startnina znaša 15 evrov in prinaša startno številko, tekaško majico dogodka, veliko kovano finisher medaljo, malico, promocijski material sponzorjev in še veliko več. Organizator obljublja tudi žrebanje nagrad med vsemi prijavljenimi tekmovalci in medalje za najhitrejše udeležence. 

Za prijavo in več informacij obiščite spletno stran organizatorja.

TECI, ZASIJ IN SE ZABAVAJ. 

Soboško jezero preseneti vse, ki se ob njem ustavijo, s svojo velikostjo, videzom in živahnostjo dogajanja ter ponudbe. Razprostira se na 64 hektarjev površine, ki si jo delijo jadralci na deski, plavalci, ribiči in veslači. Ponuja številne športne aktivnosti ter prostor za počitek in sprostitev po napornem ali povsem prijetnem dnevu. Čaka vas na obrobju mesta in vas vabi, da ga odkrijete. 

Poleg športnega in rekreacijskega dela ponuja Expano tudi široko kulinarično ponudbo podjetja EXPANO Food & Drink. Okusite najboljše, kar ponuja zakladnica pomurskega kulinaričnega ustvarjanja. Od odličnih okusov tradicionalnih jedi do drznih kulinaričnih umetnin sodobnih kuharskih mojstrov.

Za uspešen športni in tehnični del izvedbe prireditve bo poskrbela ekipa podjetja Protim.e iz Miklavža na Dravskem polju, specializirana za opravljanje meritev tekaških, kolesarskih in triatlonskih prireditev na profesionalni kot rekreativni ravni, organizacijo prireditev ter športni marketing. 

S spleta

Komentarji (1)

Log in or register to post comments
A_Hren

Vse OK, super dogodek. Ampak ime - "Expano nočni glow tek" - wth je tole. A ne morete izbrat nekega normalnega slovenskega imena?!

Starejše novice