Teti Fridi s Fridikami in Žanu Luki Zelko z uvrstitvijo na OI Tokio 2020.

Teti Fridi je po dveh letih intenzivnega razvoja uspelo ustvariti neverjetne in 100-odstotno naravne čokoladice Fridike. Nove čokoladice, ki se izdelujejo v Fridini čokoladni manufakturi znotraj naravnega parka v Limbušu, so že v prodaji po vsej Sloveniji.

Uspelo pa je še enemu Mariborčanu. Vrhunski jadralec Žan Luka Zelko, ki tekmuje v razredu laser in se lahko pohvali s 5-kratnim nazivom državnega prvaka v jadranju, je dosegel normo za uvrstitev na olimpijske igre v Tokiu 2020. 

Teta Frida in Žan Luka sta tako dokazala, da se je potrebno boriti in imeti močno željo za uresničitev sanj. Zelko se kljub poškodbi ni predal, vztrajal je in po več letih dosegel zadano olimpijsko normo. Teta Frida pa je v svoji manufakturi kar dve leti kreirala in izpopolnjevala čokoladice, da so dosegle njene visoke kriterije in jih je lahko sedaj ponudila vsem.  

Žan Luka Zelko prvič poskusil Fridike 

Žan Luka Zelko, ki ga Teta Frida kliče kar Fridin pubec, je nove čokoladice Fridike že poskusil. »Čokoladice so me prevzele že z zunanjim videzom in njihovimi okusi. Res mi je všeč, da ni v njih navadna, temveč gourmet čokolada, in da je tudi njihova sestava nekaj posebnega. Najbolj pa me je navdušila Fridika Cheesecake jagoda,« je povedal Žan Luka Zelko. 

Gourmet čokoladice, 100-odstotno naravne in ročno izdelane v Sloveniji

Fridike so štiri čarobne gourmet čokoladice, katere boste zasledili tudi na večjih bencinskih servisih Petrol po vsej Sloveniji in si z njimi posladkali vožnjo. Teta Frida je najbolj priljubljene tortice preoblikovala v čokoladice to-go in za njih uporabila le izbrane 100-odstotno naravne sestavine, prav vsaka čokoladica je tudi ročno izdelana.

Čarobni okusi in skrbno izbrane sestavine

Kremšnita z borovnico v sebi skriva nežno kremo z borovnico, fudge bele čokolade, liofilizirane borovnice in hrustljavčke, oblita pa je z gourmet belo čokolado. 
Cookie rookie višnja&pomaranča vas bo navdušila z nežno kremo s kakavom, čokoladnim fudge-om, kandiranimi višnjami in kandirano pomarančno lupinico, piškoti ter oblivom iz gourmet mlečne čokolade. 
Cheesecake jagoda osvaja z nežno kremo z jagodo, fudge-om bele čokolade, liofiliziranimi jagodami, piškoti ter gourmet belo čokolado. 
Brownie z malino vas bo začaral z gourmet mlečno čokolado, nežno kremo z malinami, čokoladnim fudge-om, liofiliziranimi malinami in brownie-jem. 

Poskusite jih, osvojile vas bodo že po prvem grižljaju!

www.fridika.eu

S spleta

Komentarji (0)

Log in or register to post comments

Starejše novice