Foto: Janez Leskovar
Jutri, 23. septembra bomo s številnimi dogodki prvič obeležili praznik slovenskega športa. V Mariboru se bo ta dan pod geslom »Tiho boi pa laufaj!« začel 5. Mariborski mestni tek. Se ga boste udeležili?

Mariborski mestni tek, ki ga organizira Športna zveza Maribor, bo letos potekal že petič, vendar bo tokrat zaradi trenutne epidemiološke situacije potekal v nekoliko spremenjeni obliki. Zaradi priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje v zvezi s trenutno epidemiološko situacijo so bili letos organizatorji primorani odpovedati 5. Mariborski mestni tek, kakršnega smo poznali v preteklih letih.

A ker je gibanje za zdravje izjemnega pomena, so se odločili, da dogodek izpeljejo tudi letos, a v drugačni obliki. Tek se bo začel v sredo, ko Slovenija prvič obeležuje nov državni praznik - dan slovenskega športa. 

Tek bo potekal več dni, med tekom se bo treba fotografirati

Mariborski mestni tek bo letos potekal več dni, svojo udeležbo pa boste dokazovali s tekaškimi fotografijami na posameznih tekaških točkah, ki jih bo mogoče najti širom mesta.

Tekaške točke, na katerih lahko posnameš svojo tekaško fotografijo, se bodo nahajale na Trgu Leona Štuklja, na promenadi mestnega parka, na Lentu ter na začetku Betnavskega gozda.

Kako sodelujete?

  1. Izpolnite prijavo, ki jo najdete na spletni strani Gibaj Maribor
  2. S potrjeno prijavnico v Hervisu (Europark) prevzemite svoj tekaški trak med 21.9. in 25.9
  3. Med 23. septembrom in 27. septembrom naredite tekaško fotko na eni od tekaških točk
  4. Objavite svojo fotografijo iz ene od tekaških točk in print screen poljubne trase, ki ste jo odtekli in izmerili. (npr. Strava)
  5. Ob koncu dogodka v Hervisu prevzemite svojo medaljo in se potegujte za super nagrade pokroviteljev teka

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice