Bralci Mariborinfo ste izbrali najboljše čevapčiče v Mariboru. Glasovanje je bilo izjemno napeto, zmagovalca pa je odločilo le nekaj glasov razlike.

Dodobra smo že zakorakali v pomlad in tako je marsikje zadišalo tudi po žaru. In kadar govorimo o vonju slednjega, seveda ne moremo mimo čevapčičev. A ker možnosti, da bi jih nekaj obrnili na domači vroči rešetki, ni vedno na voljo, smo se v uredništvu Mariborinfo odločili izpeljati akcijo, v kateri ste bralci izbrali najboljše čevapčiče v mestu.

Bralci Mariborinfo ste v izjemno tesnem glasovanju izbrali, da najboljše čevapčiče strežejo v Baščaršiji.

Največ glasov je prejela Baščaršija, ki svoje dobrote streže na Poštni ulici. Prejela je 21,49 odstotka glasov in tako le za dober odstotek premagala Vučko Grill, ki je prejel 20,18 odstotka glasov. Na tretje mesto ste bralci Mariborinfo uvrstili Grill Ranca, ki je prejel 17,98 odstotka glasov.

11,84 odstotkov vas je glasovalo za Gala žar11,4 odstotkov pa za okrepčevalnico Sarajevo. Naslednji je največ glasov prejel Orient (9,21 odstotkov), sledijo pa še Stari Grill (4,82 odstotka), Zlati lev (2,19 odstotka) in Koča Luka, za katero je glas oddalo manj kot odstotek sodelujočih.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zedinjena slovenija (nepreverjen)

Še sreča da smo imeli južno bračo, da nismo ostali le pri žganci in polenti !!

Starejše novice