Bralci Mariborinfo ste izbrali najboljši burger v Mariboru in okolici. Glasovanje je bilo izjemno napeto, zmagovalca pa je odločilo le nekaj glasov razlike.

Burgerji. Prepoznavni, priljubljeni in danes že v nešteto različicah. A najsi je piščančji, goveji ali pa sirov burger – vsakdo od nas ima ponudnika, za katerega prisega, da pripravlja najokusnejšega daleč naokrog. Kdo ima najboljši burger v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo?

Bralci Mariborinfo ste po hudem boju prvih dveh izbrali, da je najboljši burger v Mariboru v Jack & Joe.

Restavracija Jack & Joe je dobila 199 glasov oziroma dobrih 29 odstotkov vseh oddanih glasov. Boj za naziv najboljšega burgerja v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo je bil zelo napet. Zmagovalca je od drugouvrščenega ločilo le 15 glasov. Drugo mesto je tako osvojil Bajs Burger, ki je v glasovanju prejel 184 glasov.

FOTO: Jack & Joe Steak and Burger Club

Za vodilnima ste bralci na tretje mesto s svojimi glasovi izbrali Šiš, ki je prejel 77 glasov, takoj za tem lokalom z balkanskimi specialitetami pa se je uvrstila Okrepčevalnica Džabiri s 60 glasovi. Nato si sledita M Burger in Burger Maister, ki ju jo ločil zgolj en glas. Prvi je dobil 33 glasov, drugi pa 32.

Na sedmem mestu je z 29 glasovi pristal Hamburger Hill, mesto za njim pa Okrepčevalnica Hambi, ki je dobila 19 glasov. Sledijo še MM Panda s 16, Rožmarin s 14 in Fast Food D&D s tremi glasovi.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Eh (nepreverjen)

Še zdaj ne poznate razlike med burgerjem in hamburgerjem?

Martin Jakopec (nepreverjen)

Jack & Joe je kot Persil. Dosti reklame, očesu všečno, kvaliteta pa tako tako. Džabiri ima najslabše burgerje. Ima pa seveda najboljše lepinje. In če ne bi dal mesa noter, se sploh ne bi poznalo. Najbolje pečeno meso (in res sveže, slovensko... prosil sem za deklaracijo) ima Burger Maister. Žal imajo v času gneče premalo osebja. Ampak če malo počakaš, se zelo okusno naješ.

en pač (nepreverjen)

Ko delate reklamo za nekaj in jo prikrivate kot oglas, morate pripisati, da je to oglas če ne vas lahko kdo prijavi :)

Samo pravim...

Starejše novice