Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Kako vam lahko pomagam?

V Mariboru se išče diplomirano medicinsko sestro za potrebe dispečerske službe v nedolgo nazaj odprtem Dispečerskem centru.Naloge zaobsegajo sprejem klicev z uporabo slovenskega indeksa za nujno medicinsko pomoč, dajanje telefonskih nasvetov in navodil za nudenje prve pomoči preko telefona, sodelovanje pri koordinaciji zdravstvenega sistema ob posebnih dogodkih, evidentiranje in dokumentiranje opravljenega dela ter druge naloge v okviru poklicnih kompetenc.

Delovno mesto je prosto do 21. januarja 2020, saj gre za nadomeščanje odsotnega. Prijava, ki jo je treba poslati po pošti, je mogoča do 22. novembra. 

Vozniki, pozor!

Za to delovno mesto potrebujete vozniški izpit, kategorije B, C in E. Voznik avtovleke bi bil zadolžen za vleko, dostavo in vzdrževanje vozil, nudi pa se mu pogodba za nedoločen čas in polni delovnik. Potrebna je srednja poklicna izobrazba in prebivališče v Mariboru oziroma okolici Aerodroma Maribor, zaželene pa so tudi izkušnje, komunikativnost in iznajdljivost.

Visokošolski učitelji ...

Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo išče visokošolskega učitelja, docenta in izrednega oziroma rednega profesorja, ki bi delal za skrajšan delovnik, 8 ur na teden, pogodba pa ponuja možnost dela do konca študijskega leta, do 30. septembra 2019.

Prijava je mogoče do 20. novembra.

Na slaščico pod Pohorje?

Pohorska kavarna išče slaščičarja in natakarja ter jima nudijo možnost finančne stimulacije in napredovanja. Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas, a z možnostjo podaljšanja in zaposlitve za nedoločen čas. Od kandidatov se pričakuje opravljen vozniški izpit in lastno vozilo.

Bi postali tehnični delavec Pravne fakultete?

V tajništvu Pravne fakultete v Mariboru iščejo tehničnega delavca, ki bi odklepal in zaklepal vhodna brata, opravljal redne preglede zgradbe in okolice, pregledoval aparate in odpravljal ugotovljene pomanjkljivosti. Njegovo delo bo zaobsegalo tudi kurirska dela, nekatera druga nepredvidena in sorodna dela po navodilih nadrejenih, hkrati pa mora tudi organizirati delo čistilk, nadomeščati delavca v telefonski centrali in kot odgovorna oseba skrbeti za požarno varnost.

Delo se ponuja za nedoločen čas, potrebno pa je imeti šest mesecev delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 22. novembra. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice