Prečesali smo nepremičninski portal Nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj v Mariboru. To je pet najcenejših stanovanj v Mariboru, ki trenutno iščejo kupca.

Enosobno stanovanje na Studencih za 22 tisočakov

V starejši hiši na Studencih prodajajo enosobno stanovanje, ki meri 26,4 kvadratnih metrov. Ob tem vključuje še 7,1 kvadratnih metrov kleti. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju, do njega se pride po lesenih stopnicah. 

Tako kuhinja kot tudi spalnica imata razgled na Pohorje. Zunaj sta skupno dvorišče in manjši vrt. Gretje poteka v kuhinji, kjer je peč na trda goriva.

Stavba je še v prvotnem stanju, zidana z opeko, brez izolacije in z lesenimi okni. Kopalnice ni.

Dvosobno stanovanje v bližini središča Maribora

Nahaja se v prvem nadstropju večstanovanjske stavbe, ki je bila zgrajena leta 1867. V stavbi je sedem stanovanjskih enot. Do centra mesta je stavba oddaljena približno deset minut hoje. 

Stanovanje zajema 48 kvadratnih metrov in obsega bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico ter večji spalni prostor. Prodaja se za 22 tisoč evrov. Urejeni so priključki za vodo, elektriko. Ogrevanje je urejeno na elektriko. 

Sanitarije so ločene od stanovanja, dostopne so iz skupnega hodnika. Stanovanju pripada tudi kletni prostor. 

Stanovanje v večstanovanjski zgradbi na Taboru

Za 23 tisoč evrov je naprodaj manjše enosobno stanovanje blizu Univerzitetnega kliničnega centra Maribor. Zgradba je bila zgrajena leta 1910. Površina stanovanja je 27,4 kvadratnih metrov, od tega 3,1 kvadratni meter predstavljajo kletni prostori. 

Stanovanje predstavljata dve ločeni sobi, pripada mu souporaba pomožnega prostora s straniščem. V manjši sobi so urejeni priključki za vodo, ogrevanje je urejeno na električne radiatorje.

Dvosobno stanovanje v Košakih za 25 tisočakov

V bližini središča mesta, natančneje v Košakih, se prodaja dvosobno stanovanje v velikosti 52 kvadratnih metrov, ki je potrebno popolne prenove. 

Ob stari meščanski hiši je urejeno parkirno mesto in zelene površine. V bližini se nahajata vrtec in šola.

V mestni četrti Koroška vrata naprodaj enosobno stanovanje

Stanovanjski objekt, ki je bil zgrajen leta 1900, se nahaja v neposredni bližini srednjih šol in fakultet. Leta 2007 so obnovili fasado, leta 2009 pa zamenjali okna. Stanovanje, ki je naprodaj, je veliko 29,7 kvadratnih metrov in se nahaja v prvem nadstropju objekta. 

Stanovanje zajema kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor. Sanitarije so na hodniku. Stanovanje nima kopalnice. Ogrevanje stanovanja je z električnim radiatorjem, možna je kurjava tudi na trdo gorivo. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Cene nepremicnini nesramno rastejo

Starejše novice