Eksplozija, ki je odjeknila v stanovanju 52-letnega moškega in ga hudo telesno poškodovala, je poškodovala tudi 27-letnega moškega in 11-letnega dečka, ki je utrpel po roki vreznine zaradi reševanja psa.

Ravno o slednjem, Roku, pa poroča 24ur, ki je govoril z njegovo mamo. Njihovo stanovanje je poleg osumljenčevega tudi najbolj poškodovano. Ob eksploziji je najbolj poškodovalo njihov hodnik in na psa, Lumpija, so padle vse ruševine, poroča o materinih besedah 24ur.
 

Tako je 11-letnik pomagal psu izpod ruševin in si pri tem poškodoval roko. Medtem pa je pes, precej poškodovan in prestrašen, pobegni v drugo stanovanje. Medtem ko ga je Rok poskušal najti, so že pritekli gasilci in ga pospremili na varno. 

Ob tem tudi pove, da jo je sin poklical in ji prisebno povedal, da je eksplodiral plin. Dodal je, da je na varnem, a da Lumpija ni mogel rešiti. Čivavo so kasneje našli gasilci, po materinih besedah ima polomljene vse kosti in hudo travmo. Če bo pes preživel, pa še ni jasno, poročajo 24ur. Mater dodaja, da je pes bil njihov družinski član.

Mati dodaja, da se morda zdi komu neumno zganjati dramo zaradi psa, a obravnavajo ga kot družinskega člana. Ob tem pa si želijo tudi opozoriti na zgodbe njih, stanovalcev, ki si osumljenega vsekakor ne želijo več za soseda.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice