Na dražbah iz stečajev in izvršb bo do konca novembra naprodaj 25 hiš po vsej Sloveniji, največ prav v Mariboru.

Cene hiš po Sloveniji, ki bodo naprodaj na dražbah iz stečajev in izvršb v mesecu novembru, se gibljejo od 60 tisoč do 350 tisoč evrov. Največ jih bo na voljo v Mariboru in okolici, nekaj pa jih je v okolici Ljubljane in na Obali, poročajo Finance.

Hiša z bazenom v Bresternici od 88 tisoč evrov

Že danes je naprodaj stanovanjska hiša s poslovnimi prostori in bazenom v Bresternici v bližini Maribora. Bivalni del meri 218,2 in poslovni 33,4 kvadratnega metra, izklicna cena pa je določena pri 88 tisoč evrih.

Za izklicno ceno 149.600 evrov lahko na dražbi 7. novembra dobite hišo ob Titovi cesti v Mariboru. Gre za stanovanjsko hišo z zemljišči iz stečaja družbe Sortima. Stanovanjski prostori obsegajo 245 kvadratnih metrov površine, skupaj s pomožno zgradbo pa stojita na 2.203 kvadratnih metrih zemljišč.

Pri 85 tisočakih je postavljena izklicna cena za polovico dvojčka, v velikosti 168,4 kvadratnih metrov z nadkritim parkirnim mestom, v bližini Maribora iz stečaja družbe Avto Oman. Dražba je 8. novembra.

Vas mikajo štiri nedokončane vrstne hiše v Limbušu?

Na dražbi 10. novembra bodo štiri nedokončane vrstne hiše na Vrunčevi ulici v Limbušu velikosti okoli 127 kvadratnih metrov iz stečaja družbe Gama. Vrstnim hišam, ki se bodo dražile po izklicnih cenah od 80 do 84 tisoč evrov, pripadajo tudi od 15 do 16 kvadratnih metrov velike odprte terase, zaprte terase, shrambe in balkoni.

Vrstne hiše bodo 16. novembra naprodaj tudi na Lackovi cesti 133 v Mariboru. Za izklicno ceno 425.227 evrov jih dobite v kompletu, zgrajene so do tretje podaljšane gradbene faze, merijo okoli 175 kvadratnih metrov, vsaki pa pripadata še dve parkirni mesti.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice