Prečesali smo nepremičninski portal nepremicnine.net in poiskali izstopajoča stanovanja, ki so trenutno naprodaj v Mariboru. To je pet najdražjih stanovanj v Mariboru, ki trenutno iščejo kupca.

Dvosobno stanovanje v centru mesta za kar 450 tisoč evrov

Stanovanje se nahaja v stari meščanski hiši, zgrajeni leta 1897. Popolnoma obnovljeno stanovanje zajema veliko spalnico s kopalnico, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. 

Možen je tudi najem stanovanja, najemnina stane 2000 evrov brez vključenih stroškov.

Sodobno stanovanje v meščanski hiši pri parku

Pri parku v stari meščanski stavbi iz leta 1896 se nahaja moderno opremljeno in obnovljeno štirisobno stanovanje, ki se prodaja za 399 tisoč evrov. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske hiše, ki je zaščitena enota nepremične kulturne dediščine. Stanovanje, ki je naprodaj, obsega 157,5 kvadratnih metrov z balkonom. Ob tem mu pripada še 36,90 kvadratnih metrov kleti. 

Leta 2015 in 2017 je bilo v celoti obnovljeno in združuje staromeščanski izgled z moderno, trendovsko opremo. Določena oprema stanovanja je unikatna. 

Montiran je taki imenovani »pametni elektronski sistem« s katerim se lahko regulira vse od temperature, zvočnikov, svetlobe v vsakem prostoru in vsakem času preko prenosne tablice. Talno ogrevanje je urejeno v vseh prostorih. 

Nova stanovanja na prestižni lokaciji pod Pekrsko gorco

V elitni mariborski soseski se gradi devet nadstandardnih stanovanj. Najdražje izmed njih se prodaja za 360.052 evrov. Gre za štirisobno stanovanje v pritličju, ki meri 145,97 kvadratnih metrov skupne površine. Stanovanju pripadajo še 199 kvadratnih metrov velik atrij, 27,37 kvadratnih metrov velika loža in zidana kletna shramba. 

Atrij je primeren tudi za izgradnjo bazena. V ceno sta všteti še dve kletni parkirni mesti. 

V istem bloku Boutique Residence so na portalu nepremicnine.net naprodaj še tri štirisobna stanovanja za 358.189 evrov. 

Obnovljeno stanovanje v centru Maribora za 300 tisoč evrov

V centru Maribora, v Hutter bloku, se prodaja trisobno staro meščansko stanovanje. Stanovanje, ki se nahaja v tretjem nadstropju zajema 118 kvadratnih metrov, zraven mu pripadata še dva kletna prostora. 

Blok je bil zgrajen v letu 1941, obnovljen v letih 1996 in 2005. Stanovanje se prodaja brez opreme, po dogovoru pa je možen odkup tudi te.

Meščansko stanovanje z balkonom za 285 tisoč evrov

Prodaja se tudi stanovanje v drugem nadstropju večstanovanjske stavbe iz leta 1872. Gre za klasično grajeno opečno stavbo z visokimi stropovi.

Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno, iz prostornega hodnika je dostop do vseh prostorov. Velik balkon je obrnjen na dvoriščno stran.

Ob stanovanju bo kupec prejel tudi parkirno mesto v centu mesta. Možen je tudi dokup zidane garaže za dva avtomobila in podstrešne shrambe. 
 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Franc s Piramide (nepreverjen)

Sanjala svinja o koruzi

Alexx (nepreverjen)

130 let stara stanovanja v MB so dražja od novo zgrajene hiše v Avstriji. Džizus...

Nejc89 (nepreverjen)

Kdor si lahko tako stanovanje privošči je to, v primernjavi s cenami primerljivih stanovanj v Ljubljani, zelo dobra naložba.

Starejše novice